Take a fresh look at your lifestyle.

Ponta sesizează DNA pentru achiziţii de protocol de 1 milion de lei la CONPET

Un control efectuat, în ultimii trei ani, de Corpul de Control al Guvernului la societatea Conpet S.A, operatorul sistemului naţional de transport ţiţei şi derivate prin conducte  din România, a relevat că s-a cheltuit un milion de lei pe achiziţii de protocol fără documente justificative care să arate la cine au ajuns aceste cadouri.

Printre directorii identificaţi de inspectorii Guvernului care au încasat suplimenta, din fondul de premiere al directorului general, prime cuprinse între 13,836 de lei şi 61.587 de lei se numără şi tatăl Robertei Anastase. Consilier şef al directorului general şi de şef de departament la Conpet Ploieşti, Corneliu Anastase, tatăl fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, a încasat în patru ani prime de circa 30.000 euro, se arată în raport.

DESCARCĂ AICI SINTEZA RAPORTULUI DESPRE CONPET S.A.

În urma controlului s-a descoperit că un milion de lei au fost daţi pe bătuturi alcoolice, casete cu parfum, ceasuri, coşuri de sărbători şi seturi de instrumente de scris de lux. Alte nereguli vizează contracte de asistenţă juridică încheiate anul trecut fără acordul ministrului economiei şi diverse sponsorizări.

Citeste mai mult pe gandul.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy