Take a fresh look at your lifestyle.

Un britanic a fost arestat dupa ce a postat pe Facebook un mesaj de sprijin pentru Breivik

 

Britanicul este acuzat pentru instigare la ura rasiala, dupa ce a postat mesajul „Felicitari Anders Breivik! Jos palaria în fata ta, domnule!”.

Phillip Horn, din Gillingham, barbatul de 44 ani si tatal a trei copii, l-a laudat pe Breivik ca vrea sa-si apere tara de musulmani. Britanicul este acuzat pentru instigare la ura rasiala, dupa ce a postat mesajul „Felicitari Anders Breivik! Jos palaria în fata ta, domnule!”.

Horn a fost arestat joi dupa-amiaza de politia din Kent si este tinut înca dupa gratii. Barbatul, care este un constructor somer la ora actuala, are legaturi si cu Liga de Aparare Engleza. În mesajul de sustinere a criminalului din Norvegia, Horn i-a mai scris: „Ai demonstrat ca nu esti nesanatos, ci ca esti unul dintre multi altii ca mine, care sa se întoarca pe drumul cel bun, cel dinainte ca ea sa fie invadata de musulmani. Respect pentru tine!”.

Breivik a devenit cunoscut pentru ca a omorât 77 de oameni în doua atacuri succesive, în Oslo si pe insula Utoya, pe 22 iulie 2011. Au fost cele mai grave atacuri produse în Norvegia dupa cel de-al doilea razboi mondial.

 

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy