Take a fresh look at your lifestyle.

Romani arestati la Roma pentru incedierea unei paduri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doi cetateni romani in varsta de 28 respectiv 31 de ani, au fost surprinsi, vineri seara, de o patrula a Carabinierilor in zona Monte Mario (via Trionfale 131), un cartier din nordul Romei, in timp ce incercau sa incendieze vegetatia forestiera din zona, cu ajutorul unei paturi. Capitanul care a efectuat arestarea, Raffaele Romano a declarat pentru presa: “Cei doi piromani au facut uz de dreptul de a nu raspunde intrebarilor in timpul procesului in regim de urgenta. Au primit condamnari de cate doi ani de inchisoare pe care ii vor executa in inchisoarea de la Rebibbia”. La aceasta ora, cei doi se afla in penitenciarul de la Regina Coeli. Cercetarile vor continua pentru a se stabili daca romanii arestati vineri au vreo legatura si cu incendiile care au devastat zona, in ultimele zile.

Intre timp, multe alte focare raman active in zona Romei, pompierii intervenind si in cursul zilei de astazi pentru stingerea incendiilor de vegetatie din Via Nomentana si Via Spizzichino sulla Cassia. Posibile pericole de incendiu au fost semnalate si la Cerveteri, Nettuno, Formello, Trevignano. In jur de 1.400 de pompieri si 30 de autospeciale au raspuns la 880 de solicitari (majoritatea pentru incendii de vegetatie) in ultimele 5 zile, urmand ca in in scurt timp, alte 17 autospeciale sa li se alature.

Saptamana viitoare vom reveni cu detalii despre identitatea celor doi si domiciliul lor in Romania.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy