Take a fresh look at your lifestyle.

Nino Savoiu s-a facut ecologist si s-a ales cu…plangere penala. Acum, injuraturile si amenintarile lui sunt eco

Mai sunt doua zile pana la inceperea campaniei electorale si in Diaspora s-au ascutit deja sabiile, dar si dintii. Va mai aduceti aminte de Avram Ionita, cel care anul trecut, cu ocazia protestelor din tara si strainatate, si-a ars, in direct, legitimatia de membru PDL, infierand practicile celor care reprezentau partidul in Italia?
Avram Ionita revine in actualitate si infiereaza pe fostii colegi, pentru practicile lor din trecut, dar atat de actuale. Cel mai aratat cu degetul, atat cel aratator cat si mijlociul, este Nino Savoiu, care se pare ca, daca nu mai are avantaje de la PDL, a trecut la Partidul Ecologistilor de unde va si candida pe Colegiul nr. 1 Diaspora. Supararea lui Ionita ni se pare justificata, el stiind foarte bine anumite lucruri din interior, respectiv modalitatile prin care Nino Savoiu si acolitii sai constituiti in Sindicato Imigranti intelegeau sa adune in jurul lor romanii din Italia. Sau, mai bine zis, cum le culegea datele personale pnrtu a constutui baza de date atat de necesara deputatului William Branza, omul din spatele lui Savoiu.
“V-am trimis o plangere penala impotriva lui Ion Savoiu, fost consilier al deputatului William Branza, candidat din partea Partidului Ecologist Roman, pentru functia de senator in Colegiul 1 Diaspora. Eu am gasit un articol in care Ion Savoiu este acuzat de trafic de persoane, pe care l-am publicat pe facebook, dupa care m-am terzit cu un telefon din partea acestui <<domn>>, care mi-a zis : de ce fac asta, de ce nu-mi vad de treaba mea? Imediat a inceput sa ma injure si sa ma ameninte. Nu pot sa reproduc injuraturile, dar va spun ca s-a legat de mama mea, in cel mai josnic mod. Iar amenintarile au fost de genul: Ai grija pe unde mergi pe strada, ca iti distrug toata familia, te fac de ai sa vorbesti singur”, ne-a declarat Avram Ionita.
Ne intrebam cat tupeu poate sa aibe acest Nino Savoiu ca sa candideze pentru Parlamentul Romaniei, cand stie cate bube are in cap, bube care pot iesi la lumina in orice moment. Probabil, dorinta de a se scutura de trecutul, dubios, dup cum sustine Avram, il indeamna sa faca acest pas gresit. Imunitatea este ca o mantie de ploaie pentru Nino, probabil in mintea sa, crezand ca odata intrat in Parlament e albul mamii ca un cash. E gresita abordarea domnule, dintr-un singur motiv!
Acela ca imunitatea nu spala cazierul, ca doar nu e masina de spalat. Sunt doar patru ani in care Savoiu nu va afce altceva, credem, decat sa isi continue bussinesurile pe care le are si in prezent si despre care ne-ar placea sa stim mai multe. In aceste conditii, chiar si imunitatea se poate pierde, mai ales ca e vorba de un partid care nu va reprezenta nimic in viitorul Parlament, adica sustinerea pentru Nino Savoiu ar fi, in cazul in care va fi descoperit, un fel de pisatul boului. Noi ne bucuram sa il vedem in Parlament, pentru ca atunci este expus si va fi mai usor de daramat.
Spunem “de daramat” pentru ca noi dorim ca sa scapam de toate specimenele ca Nino Savoiu, care cred ca sunt politicieni doar pentru ca au pupat un dos de… branza ori au bagat cheia in gaura pentru a deschide usa sefului care avea grija de el. Cafeaua e o afacere, traficul de persoane, NU.
Articolul care i-a zdrancinat orgoliul lui Nino Savoiu a aparut in ziarul Scandal de Gorj, in data de 28.05.2010 si este un preambul la mai multe dezvaluiri. Avram Ionita, ca urmare a injuraturilor si amenintarilor primite de la Savoiu a depus o plangere penala, in Italia, pe care o regasiti in facsimil.
Apropo, numarul meu este pe site. Astept injuraturile si amenintarile care, cred, sunt propuneri pentru campania electorala a ecologistului Ion Savoiu. In functie de calitatea si claritatea acestora ii voi acorda votul meu lui Nino- Nino. Ups, dar eu nu pot vota in Diaspora. Atunci il las pe Avram Ionita sa ii dea. Cum ce? Votul, frate!
Faceti un exercitiu de imaginatie. William Branza- deputat, iar Nino Savoiu- senator. Nu va intreb ce stari va incearca, dar cred ca se naste tentatia de a reveni in tara:)))

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy