Take a fresh look at your lifestyle.

Motive de mandrie// Colega noastra din Basarabia, Diana Enache a castigat un premiu la un concurs de poezie in Romania

Ne face placere sa va aducem si vesti bune, din cand in cand, mai ales celor care iubiti poezia. Asa se face ca draga noastra colega, Diana Enache, corespondenta Incomodph.ro din Republica Moldova este sursa mandriei noastre de astazi.

Ce-i drept, cu o oarecare intarziere, va aducem la cunostinta ca Diana este o poeta foarte talentata si o romanca adevarata, una care iubeste Romania din adancul sufletului ei, si care compune poezii pentru a-si exprima dragostea de tara. Diana are 20 de ani si este studenta la Facultatea de Jurnalism din Chisinau, dar este atat de ambitioasa incat vrea sa mai urmeze alte doua faluctati din acest an, respectiv Facultatea de Istorie si Facultatea de Relatii Internationale, Stiinte Politice si Administrative. In prezent este jurnalista la Radio Plai din Chisinau, iar pasiunea de a scrie poezii o are de 13 ani. De atunci scrie neincetat despre tot, dar mai ales despre Romania, pe care anul acesta a vizitat-o pentru prima data si a fost atat de emotionata, incat la granita i-au dat lacrimile.

Pentru noi, Diana este nu numai o colega minunata, dar si un om pasionat in tot ceea ce face si transmite, cu un viitor stralucit, daca isi va urma calea cu aceeasi ambitie pe care o are acum. Anul acesta, in iunie, ea a participat la Serbarile Revistei “Metamorfoze”, organizata la Liceul Nicolae Balcescu, din Medgidia, un concurs de poezie organizat de prof. Constantin Miu, redactor- sef al revistei.

O felcitam si noi pe aceasta cale si o mai asteptam in Romania, cu sau fara lacrimi in ochi, dar cu sufletul plin de romanism.

“A fost o experienta de neuitat. Am intalnit oameni cu suflet mare si m-am indragostit de Romania, Tara mea pe care o stiam numai din carti si din poze. Ii multumesc mult profesorului Constantin Miu pentru sustinere si pentru toate. Le multumesc tuturor care au ascultat poezia mea si au apreciat-o. Dupa acea zi am inteles ca Prutul nu mai este un hotar”, ne-a spus Diana.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy