Take a fresh look at your lifestyle.

Luminita Perijoc ar putea sa joace într-o piesa de teatru si are ocazia sa îl întâlneasca pe Vin Die

 

Luminita Perijoc, faimoasa violatoare a taximetristului din Tulcea, a devenit, peste noapte vedeta. Într-o societate normala, un astfel de personaj abject, cu un trecut tulbure, ar fi ignorat, însa la noi este promovat excesiv.

George Ciubotaru, un cunoscut regizor, vrea sa o faca vedeta pe Luminita si a anuntat ca este dispus sa îi ofere un rol în piesa „Micuta Portugheza”. În masura în care aceasta va fi gasita nevinovata, are ocazia sa îsi creeze un nume în teatru, este convins regizorul, care îi promite ca rasplata o întâlnire cu idolul ei, Vin Diesel, unul dintre cei mai promitatori jucatori de fotbal american, pe vremea când era în liceu, dar care a ales sa se dedice exclusiv carierei de actor.

„Personajul in cauza seamana izbitor cu Luminita din Tulcea. Are aceeasi predispozitie hiper-sexuala cu usoare tendinte de nimfomanie, pe care si le ascunde cu abilitate sub masca alter-egoului ei. Pe Luminita o vreau ca actrita in piesa noastra, in rolul principal. Departe de mine sa contest prestatia Andreei Podarescu, insa Andreea este foarte buna pe rolul pe care l-a avut pana la plecarea Roxanei Marinescu. Acela de personaj eminamente negativ. Revin la Luminita, ea, datorita asemanarii cu personajul, ma atrage din punct de vedere profesional. Ii pot chiar facilita, ca recompensa pentru aparitia in piesa de la Sankt Petersburg Pub, o intalnire cu idolul ei, Vin Diesel. Am lucrat cu actori ca Van Damme, Keanu Reeves, Alec Baldwin, Colin Firth sau Sharon Stone. Prin relatiile mele la casele de productii si studiourile din SUA, sunt incredintat ca ii putem aranja o intalnire cu Vin”, a declarat George Ciubotaru pentru STL.RO.

 

Sursa: prosport.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy