Take a fresh look at your lifestyle.

Ion Savoiu minte ca nu l-a sunat pe Avram Ionita, pe 2 noiembrie?! Intra sa vezi probele

Miercurea trecuta scriam un material despre candidatul Partidului Ecologist Roman, fostul pedelist Ion Savoiu, care a trecut la amenitari, inainte de inceperea campaniei( citeste AICI). Amenintarile, dar si injuriile erau la adresa lui Avram Ionita, care sustinea ca Savoiu recurge la aceste practici de luni bune de zile, de cand el posteaza pe Facebook articole de presa despre “activitatile” anterioare ale catindatului Diasporei ecologiste. Prietenia cu Willian Branza se vede ca i-a prins bine domnului Savoiu deoarece domnia sa m-a contacat a doua zi, nemultumit dar, mai ales, nedumerit in legatura cu cele spuse de Ionita. Spunea Savoiu ca el nu l-a sunat pe Avram de foarte mult timp si ca incearca sa ia desfasuratorul de la compania la care are abonamentul telefonic, pentru a demostra ca acesta minte. I-am propus celui cunoscut cu pseudonimul de NINO sa imi trimita un drept la replica, argumentat, in care sa dovedeasca minciuna lui Avram Ionita. Desi a inregistrat convorbirea, se pare ca a uitat sa-l trimita, probabil fiind preocupat sa arate alegatorilor cum se fac banii din cafea pe care o iubeste atat de mult, cum marturisea intr-un material in care ziaristul Andi Radiu, ii cultiva personalitatea cu mare atentie. Articolul la care facem referire a aparut in Gazeta Romaneasca, imediat dupa ce in Incomodph Avram sustinea ca a fost injurat de mama, iar familia i-a fost amenintata cu multa “grija” de fostul consilier si prieten al deputatului Branza.
Cat pe ce sa fie gratis discursul telefonic al domnului Ion Savoiu, acesta neavand nicio inflexiune in glas, ca orice politician rasat, care te prosteste cu zambetul pe buze. Avand in vedere ca Avram si Savoiu se cunosc foarte bine, acuzele aduse de primul par a fi justificate, pentru ca au participat la multe sedinte de partid, impreuna. Poza de virgina nu i se potriveste catindatului mic la stat mare la sfat. Consider ca m-a mintit spunandu-mi ca nu l-a contactat pe Avram asa cum, pana pe 9 decembrie, ii va minti pe cei carora le cere votul ca sa faca …ce, in Parlament? Probabil ca, la fel ca mentorul sau, va scoate bani din buzunar si va plati concertele folclorice, asa cum imi spunea ca a facut William Branza, desi eu sustineam ca banii au fost achitati din fondurile Departamentului Romanilor de Pretutindeni. De-abia aici si-a proptit o inflexiune in glas si mi-am dat seama ca minte. Cine credeti ca il contrazice? Tocmai cel care il spala cu detergent ca sa para imaculat, imediat dupa ce Avram Ionita la acuzat in IncomodPH, recte Andi Radiu intr-un material postat in Gazeta Romaneasca in 3.05.2012. Citeste AICI.
“Pe data de 8.11.2012 am avut un apel pe telefonul meu, dar nestiind cine este nu am sunat inapoi. A doua zi am avut inca un apel de la acelasi numar de telefon. Din curiozitate am sunat sa vad cine este si am constatat, cu mirare, ca la celalalt capat se afla  Andi Radiu. Acesta mi-a comunicat ca Ion Savoiu m-a denuntat. L-am intrebat care este problema lui si sa imi spuna in ce calitate ma suna, de avocat sau de ce ma suna. Mi-a spus ca Savoiu m-a denuntat pentru ca nu m-ar fi sunat pe data de 2.11.2012 asa cum am scris eu in plangerea mea. Denuntul meu se refera si la ame nintarile pe care le-am primit si in urma cu cinci si trei luni, nu numai la ultimul telefon primit. Mi-a transmis, de asemenea, ca Savoiu a fost la compania telefonica si a scos convorbirile si ca nu m-ar fi jignit. Numai ca eu am pimit nu numai injurii, dar si amenintari si le pot dovedi cu inregistrari”, ne-a spus Avram Ionita.
Ion Savoiu sa se uite mai jos si sa vada cu ochii domniei sale proba ca  Avram Ionita a spus adevarul, adica a fost sunat pe data de 2.11.2012 de acesta. E valabil si pentru Andi Radiu, despre care Ionita spune “ Legatura dintre Andi Radiu si Ion Savoiu a fost in felul urmator: In timp ce Ion Savoiu era coordonator in Sindicatul Imigrantilor, sotia domnului Andi Radiu era coordonator zona Alexandria. Pentru ca am fost sunat de Andi Radiu, nu pot traduce altfel decat ca acesta este pupincuristul lui Savoiu si ii tine spatele”. Ce-ar mai fi de zis? Decat ca am asteptat dreptul la replica al lui ion Savoiu, dar n-a venit, iar de Andi Radiu numai de bine. E “profi” daca ce spune Avram este adevarat.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy