Take a fresh look at your lifestyle.

Inca 1,3 milioane de lei pierduti din bugetul local din cauza perceptiei despre sport si presa a Nicoletei Craciunoiu

Ne intoarcem la Nicoleta Craciunoiu pentru continua prezentarea “minunatiilor” pe care le face din pozitia de director economic pe care o ocupa in cadrul primariei Ploiesti. Prin anul 2016 a inceput sa isi umfle muschii si, pentru ca primarul de atunci, Adrian Dobre, dar si cel de acum, Andrei Volosevici nu au inteles ca ei conduc executivul si nju Craciunoiu, s-a ajuns in situatia actuala. Care? Aceea ca Aceasta persoana care face abuzuri grosolane in functia pe care o detine, dand avize nefavorabile in functie de cums e trezeste dimineata, ca sa fim eleganti si sa nu spunem la comanda, care devin favorabile daca orgoliul ii este satisfacut. Ori da refuzuri la plata dupa ureche si mai are si tupeu sa spuna ca a respectat legea cand le-a dat.

Ne vom opri asupra refuzului la plata despre care am mai scris in Intransigent, cel de CSM Ploiesti, unde a decimat echipa de handbal feminine care se calificase in Cupa EHP, pentru prima oara. Deh, invidia pe veniturile fetelor a facut-o sa refuze la plata salariile lor, invocand ca forma in care acestea se platesc nu este legala. Sper ca va mai aduceti aminte cum s-a dus cu aia de se uitau in gura ei, la Ministerul Tineretului si Sportului ca sa i se spuna ei, miezul din Fanta care e, daca poate sa dea salariile fetelor. In alte locuri se proceda la fel ca la Ploiesti cu sportivii, la noi nu a vrut Craciunoiu sa plateasca fetele, dar nu numai pe ele, ci si pe alti sportivi si antrenori, care si-au cerut drepturile in instanta si au castigat per total o suma de 1,314,573.73 lei. Cei care si-au ceruit drepturile in instanta sunt in numar de 48 de sportive si antrenori, nu doar de la handbal ci si de la alte discipline.

Citeste si: Golania sindicala a Nicoletei Craciunoiu, cu iz penal. Vezi cum vrea sa pacaleasca instanta pentru ca sa isi asigure continuitatea ca lider de sindicat

4,5 milioane de lei prejudiciul creat de Nicoleta Craciunoiu pentru ca a refuzat la plata un milion de lei catre Coral Impex in 2015-2016 

Petitie pentru demiterea directorului economic al primariei Ploiesti, Nicoleta Craciunoiu, care ne prelungeste agonia frigului si lipsei apei calde. Implica-te si tu pentru strangerea de semnaturi 

Modul bolnav în care a ajuns să funcționeze primăria Ploiești din cauza Nicoletei Craciunoiu. Posibile cauze 

Iata cum s-a jucat Nicoleta Craciunoiu cu nervii ploiestenilor de sambata pana luni, cu avizele ei de doi bani, nejustificate in niciun fel ca fiind nefavorabil sau favorabil

Asadar, dupa cum ati vazut mai sus, madam Craciunoiu, aceasta Alba ca Zapada fara de care in administratia locala, Ploiestiul ar putea arata altfel, dupa ce a vaduvit bugetul local de 4,5 milioane lei pentru ca muschii ei nu au vrut sa plateasca firma de deratizare, a “reusit” sa il mai gaureasca un pic cu mofturile ei. Nu-i place sportul, iar umflarea muschilor nu e disciplina olimpica, pentru ca altfel ar fi fost campioana la sate. Probabil ca nici sportul nu o place pe ea, dar asta e treaba lor, numai ca primaria a fost nevoita sa mai plateasca inca 1,314,573.73 lei din cauza ei.

Stiu ca va spune ca ea nu este de vina, ca nu a dat niciun refuz la plata, mi-a spus deja tampeniile astea, numai ca nu uit cum statea toata lumea de la varful CSM Ploiesti la cheremul ei, umilindu-se pentru a putea sustine activitatea sportiva.

Am un schimb de corespondenta in fata, intre conducerea CSM Ploiesti de atunci si directia economica pe care a condus-o Nicoleta Craciunoiu si, spre nefericirea noastra a celor care ii platim salariul, o conduce si in prezent.

Mai jos aveti un raspuns semnat de marea noastra vedeta de la departamentul economic, irefutabila Nicoleta Craciunoiu care ne-a plictisit ani la randul cu figurile ei de prim-solista la Opera Romana.  Raspunsul se vrea o nota de restituire la o solicitare facuta de Cezar Stoichiciu, directorul CSM Ploiesti din 2016, in care acesta solicita bani pentru cazare, achitare contravaloare chirii sportive, alimentatie, transport, sume pemtru performante, pentru participare la competitii, asistenta medicala s.a.

“Avand in vedere contractele de prestari servicii sportive incheiate cu diverse PFA-uri( n.r.- e vorba despre sportive si antrenori ai CSM, care pentru Craciunoiu erau simple PFA-uri), va rog sa-mi comunicati care este baza legala privind acordarea in afara pretului contractului a urmatoarelor drepturi:…”, spune Alba Ca Zapada Craciunoiu in ceea ce numeste nota de restituire. Chiar daca nu se pronunta explicit, acesta este un refuz la plata sumelor cerute de CSM Ploiesti pentru desfasurarea activitatii sportive continue. Se poate vedea ca semneaza nota de restituire in calitate de “ Persoana desemnata cu exercitarea controlului financiar preventiv”, adica pesoana care are dreptul sa dea refuz la plata conform OMPF 923/2014.

Dupa cum vedeti in facsimil, preocuparea ei principala era ca CSM Ploiesti dadea bani pe publicitate unor ziare locale, nu sa asigure sumele de bani necesare performantelor sportive si salariile unor..PFA-uri. Din pacate, Nicoleta Craciunoiu e incapabila sa inteleaga faptul ca pentru promovarea sportivilor si performantelor lor nu e suficient doar site-ul clubului, decat pentru cei care nu inteleg cum functioneaza presa online ori au ceva personal cu ea. De mentionat ca Intransigent nu a primit niciodata bani de la CSM Ploiesti, pentru a opri entuziasmul celor care ar putea sa se umfle in pene aparand-o pe aceasta persoana roasa de invidie si plina de resentimente fata de sportivi si, mai ales, presa, cu cateva exceptii…

Nu are sens sa dezbatem prea mult pe schimbul de corespondenta dintre club si Nicoleta Craciunoiu care si-a depasit demult atributiile. Ramanem cu acelasi gust amar dupa inca 1,314,573.73 lei pierduti de la buget din cauza acestei persoane numita Nicoleta Craciunoiu.

Mai jos va las spre studiu sumele alocate sportivilor si antrenorilor CSM care au dat in judecata primaria din cauza ca aceasta minune solara, Nicoleta Craciunoiu a refuzat sa dea unda verde platilor care li se cuveaneau pentru munca prestata.

 

 

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy