Take a fresh look at your lifestyle.

Petitie pentru demiterea directorului economic al primariei Ploiesti, Nicoleta Craciunoiu, care ne prelungeste agonia frigului si lipsei apei calde. Implica-te si tu pentru strangerea de semnaturi

Intransigent a publicat o serie de articole, in timp, despre consecintele actiunilor economice ale d-nei Nicoleta Craciunoiu. Stim cu totii ca a refuzat la plata salariile handbalistelor de la CSM Ploiesti, desi mie mi-a spus, probabil crezandu-ma tampit, ca a refuzat la plata publicitatea catre ziarele locale si de-aia s-a desfiintat acea frumoasa echipa care ajunsese in cupele europene. Se stie despre un proces cu firma de dezinsectie, dezinfectie si deratizare Coral, prin care primaria a pierdut sume de bani pe care d-na Craciunoiu le-a refuzat la plata.
Acum, suntem nevoiti sa stam in frig, zile in plus, pentru ca sambata 15 octombrie, sub pretextul ca nu este de acord cu fundamentarea juridica, a dat aviz nefavorabil proiectului de HCL prin care Consiliul Local ar fi acordat un avand ee 5 milioane de lei din ajutorul de stat permis, pentru ca SC Termo Ploiesti SRL sa achizioneze 16.000 MW de gaze pentru a se face proba si a se da drumul apoi la apa calda si caldura in Ploiesti. A facut in asa fel incat, astazi luni 17.10.2021 se se formeze o delegatie formata din Consilierii Locali Valentin Marcu si Gheorghe Sirbu, impreuna cu specialisti din executivul ploiestean sa merga in audienta la Consiliul Concurentei pentru a veni cu raspunsul care sa o multumeasca pe dna Nicoleta Craciunoiu intratat de mult ca sa dea un aviz favorabil pentru ca banii necesari de gaze sa ajunga la SC Termo Ploiesti SRL. Oare d-na Craciunoiu nu trebuia sa satie de atatia ani toate aceste proceduri si sa nu mai aiba nevoie de raspunsuri de la insittutii ci sa isi ASUME asa cum trambiteaza, umflandu-se in pene, prin sedintele de Consiliul Local?
Astfel, asa cum am promis, punem la dispozita celor care inteleg sa se implice in strangerea de semnaturi pentru demiterea directorului economic al primariei Ploiesti, d-na Nicoleta Craciunoiu, pentru prejudiciul creat cetatenilor municipiului Ploiesti care stau in frig si nu numai pentru acest lucru, tabelul de semnaturi. Va reamintesc ca dumneaei are nevoie de raspunsurile institutiilor ca sa isi asume un referat favorabil pentru ca primaria sa vireze 5 milioane catre SC Termo Ploiesti SRL in vederea achizitionarii gazelor, motiv pentru care suntem nevoiti sa stam in continuare in frig, pentru ca se intarzie procedurile.

Dupa ce le completati va rog sa mi le trimiteti pe adresa de mail: incomodph@yahoo.com. In timpul in care ne ajutati sa strangem semnaturile, noi vom intocmi memoriul care justifica aceasta petitie pe care o vom trimite la primarie si la toate institutile care au atributii in domeniu. Ajunge!

Va multumesc anticipat pentru implicare si va rog sa distribuiti aceasta postare pentru ca multi dintre ploiesteni sa se implice. Daca in strada nu am reusit sa ne mobilizam, macar acest demers sa ne uneasca. Mai jos aveti tabelul in format A4 si il puteti descarca.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy