Take a fresh look at your lifestyle.

Il declar nul, pierdut si inutil. E vorba despre deputatul Andrei Lupu, nu despre vreun act

Era la inceputul anului cand plin de entuziasmul, mai ceva decat tineretea deputatului Andrei Lupu, din partea USR Plus, am deskins la acesta cu speranta unei solutii pentru problemele din Justitia prahoveana. I-am dat ipochimenului o serie de documente care completau un memoriu ce urmeaza a fi depus si la Ministerul Justitiei, dar si la institutiile europene, cu privire la modul in care cativa judecatori prahoveni inteleg sa isi respecte meseria. Adica, ei se cred Dumnezei si au impresia ca daca le sufla cineva in ureche sa-si bata joc de un justitiabil nu raspund, pentru ca nimeni nu reactioneaza, de regula. Iata ca eu nu sunt unul care respecta acesta regula si merg pana in panzele albe pentru ca adevarul sa iasa la lumina.

Pentru cei curiosi, judecatorii la care facem referire sunt: Duica Simona Anca(Tribunalul Prahova), Trache Monica( Tribunalul Prahova), Bugeac Cristina Magdalena( Judecatoria Ploiesti), Niculae Georgiana( Judecatoria Ploiesti), Stanescu Izabela Veronica (Curtea de apel Ploiesti), Violeta Dumitru( Curtea de apel Ploiesti), Cioponea Irina (Curtea de Apel Ploiesti), Firiceanu Geanina (Curtea de Apel Ploiesti), Andone Liliana Felicia( Curtea de Apel Ploiesti), Mitrache Monica Ancuța( Tribunalul Prahova). Despre ei este vorba si vom vorbi cat de curand pe larg, despre fiecare dosar  in parte, in Intransigent, in perioada urmatoare, unde vom prezenta modul in care s-au comportat in procesele mele personale, dar mai ales in cele in care UAP Prahova este parte. Motivele, ei le stiu, noi doar vom arata cum au procedat si va lasam pe voi sa judecati.

Dar acest pamflet nu ii are pe ei in vedere, ci ce acest tanar deputat, pe care il vad ca pe un copil de gradinita care a ajuns in liceu direct si s-au umflat muschii pe el. Trebuie spus ca individul este avocat de meserie, in Baroul Bucuresti, profesor la Facultatea de Drept si are 29 de ani. Are o gramada de studii, dar nu fac referire la ele pentru ca sa subliniez faptul ca degeaba le-a urmat, daca a ajuns in Parlamentul Romaniei si a gasit de cuviinta sa de comporte ca un smecher pacalit. Adica unul care ocupa o functie, care iti lasa impresia ca este implicat, dar pe care il doare in cur, iar tu observe asta la cateva luni bune dup ace trebuia sa iti idea un raspuns oficial. Conform atributiilor si OG 27/2002, cu privire la petitii.

Despre ce e vorba? Cum spuneam, in februarie m-am intalnit cu copilul asta plin de figuri, pe care atunci nu le avea la el si i-am predat un memoriu in care am aratat modul cum judecatorii de mai sus au inteles sa isi exercite meseria. Am depus si sentintele, am justificat totul si am solicitat sprijinul  conform atributiilor unui parlamentar pentru a face demersurile necesare pentru ca abuzurile din instanta prahoveana sa se opreasca. Mai era un un coleg la fel de tanar, tot din Baroul Bucuresti, si eram bucuros ca vorbim aceeasi limba. Mi-au lasat impresia ca au inteles, ca vor cere un punct de vedere de la CSM sau de unde puii mei vor cere cere, doar doar or face ceva care sa-mi dea dreptul sa sper ca lucrurile se vor indrepta.

Au trecut patru luni de atunci si raspunsul sau nu a venit, oficial, in termenul legal de 30 de zile dupa cum e lesne de inteles. Mai mult de atat, acest pusti lipsit de respect nu a avut decenta sa imi raspunda la mesajul trimis pe whattup, in care ii solicitam sa imi dea un raspuns oficial. Sa-mi spuna ca nu a avut timp, ca nu poate sau ca, pur si simplu, il doare in cur de solicitarea mea. Vorbim despre un parlamentar, care mai este si avocat si stie mai bine ca oricine acest ipochimen tanar si plin de studii care nu-l ajuta cu nimic cand vine vorba despre bun simt si profesionalism, ca trebuie respectate termene de raspuns, ce atributii are… s.a.m.d.

El, Andrei Lupu, deputat USR Plus de Prahova a gasit de cuviinta sa intre in anonimat, sa se dea la fund si sa nu respecte OG 27/2002, iar eu ce sa fac? M-am gandit sa il dau in judecata ca sa il oblig sa imi raspunda ce demersuri a facut, daca a facut sau daca, asa cum spuneam, l-a durut la bascheti.

Ma gandesc ca poate ar fi bine ca sa creasca limita de varsta la deputati de la 23 la 33 de ani, pana la 45 sa zicem. Sa fie si ei mai maturi, sa nu te duci la ei ca si cum te-ai duce sa le duci sandwich-ul la scoala pentru ca l-au uitat in bucatarie si vrei sa pape copilul bine. Sa mergi cu incredere ca daca te-ai dus cu o problema atatd e grava ca abuzul unor judecatori din instantele prahovene sa-l vezi ca vrea sa faca ceva pentru ca sa schimbe lucrurile, mai ales ca e avocat. Dar daca o fi un avocat care e ca sefa Baroului Prahova, Emanuela Antonescu, atunci m-am convins si de el. Vrea sa raman prieten cu ei, ca deh, poate dupa mandatul asta nu va mai fi deputat si pe urma or sa dea cu el de pamant, daca se implica sa faca o lege a magistratilor, sa zicem. Pentru ca si despre asta am vorbit, dar aveam senzatia aia neplacuta ca vorbesc cu un zid, cand am adus in discutie o lege a magisratilor.

Avand in vedere ca demersul la cabinetul copilului deputat se dovedeste a fi fara speranta, il declaram nul, pierdut si inutil…pe deputatul Andrei- Razvan Lupu. Pentru cei care au impresia ca lasam magistratii sa-si bata joc de munca noastra doar pentru ca ei se cred inamovibili, va asiguram ca judecatorii pe care i-am mentionat au plangeri la Inspectia Judiciara, iar acolo unde cazurile au fost clasate desi ni s-a dat dreptate, suntem in instanta pentru fiecare caz in parte. Dupa ce vom epuiza toate demersurile legale in plan national, ne vom adresa entitatilor Uniunii Europene si peste tot unde exista posibilitatea ca sa se resolve problemele cu care ne confruntam, iar judecatorii care fac abuzuri cu justitiabilii sa raspunda.

Andrei Lupu ne vedem in instanta, daca ai ales sa imi incalci dreptul la petitionare, indiferent ca esti incompetent, rauvoitor, ai alte interese sau ti s-a urcat la cap ca esti mare deputat!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy