Take a fresh look at your lifestyle.

Elena Araveicei canta dumnezeieste la 15 ani. Povesti frumoase din Diaspora italiana

Intr-o discutie avuta cu Florin Araveicei pe Facebook, acesta mi-a spus ca fetita lui a inceput sa cante. M-am gandit ca vorbesc cu un tata mult prea mandru de copilul sau si am trecut mai departe. Incet dar sigur, Florin a avut grija sa imi strecoare link-urile de pe youtube unde, daca eram curios puteam sa vad, dar mai ales sa aud, prestatia muzicala a fiicei sale Elena. Azi dimineata, de curiozitate am intrat pe cele trei link-uri si, fara sa exagerez cu nimic, am ramas blocat. O fata care pe 3 iunie va implini 15 ani, fara nicio pregatire muzicala, are un timbru vocal fermecator. Curios din fire, l-am asteptat pe tatal sau cotitura Facebook-ului si l-am luat la intrebari despre micul talent din familia sa. Iata ce ne-a spus: „Elena citeste si ii place sa scrie, domeniu in care vad ca are talent. Este o fire vesela si mereu cu zambetul pe buze, foarte sensibila si mereu gata sa-si ajute pieten ii si colegii de scoala. Iubeste foarte mult animalele si se ocupa cu multa respoonsabilitate, la scoala,de copiii cu sindrom Down, iar de la anul vrea sa se implice in activitati de voluntariat. Impreuna cu alti prieteni, Elena a format un grup muzical cu care vor canta la diferite activitati si spectacole dedicate adolescentilor si nu numai”.

Pentru ca surprinderea mea era si mai mare, am intrebat pe seniorul Araveicei, cand s-a apucat Elena de cantat. „Cand a inregistrat aceste 3 cantece la studioul unui prieten de familie, Elena nu facuse niciodata cursuri de canto, dar la sfatul acestui prieten, ea a inceput din acest an sa frecventeze o data pe saptamana un curs specific”, ne-a spus mandru de copilul sau, Florin Araveicei.

Elena provine dintr-o familie mixta, tata roman si mama italiana. Florin Araveicei este din Piatra Neamt si mama, Consuelo, din Pistoia, unde locuiesc in prezent alaturi de cei doi copii ai ei din prima casatorie. Giacomo- Jack are 24 de ani si este frizer-coafor, iar Gioele are 27 de ani si lucreaza in constructii cu Florin Araveicei. „Raporturile dintre cei trei frati sunt extraordinare si baietii o adora pe Elena, dar asta si datorita faptului ca niciunul dintre parinti nu a dat motive de ai face gelosi pe ceilalti! In familie toti au fost educati si crescuti in mod egal”, ne-a mai spus Araveicei. Nu stim de la cine a mostenit talentul Elena, dar mergem mai mult pe mana mamei, care este profesoara de balet si are inclinatii artistice. Nu-i mai putin adevarat ca si Robert Florin Araveicei are inclinatii artistice dar, cum spuneam, mergem mai mult pe mana mamei!
Daca vreti sa aflati noutati despre activitatea Elenei, puteti intra pe pofilul ei de Facebook AICI. La multi ani, Elena!
Va invitam sa ascultati acest talent, numit Elena:


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy