Take a fresh look at your lifestyle.

Deputatul William, care a facut o Branza pentru romanii din diaspora, cumva si-a tras sindicat portocaliu in Italia si perchè? .

Desi este iarna putem spune in mod decis ca avem zile fierbinti in politica comunitatii romanilor din Italia.Nu cu mult timp in urma aflam cu totii de acrobatiile manageriale ale d.deputat Wiiliam Branza pe teritoriul Italiei.

ACTUL 1-De ce spun asta, fiindca in randul asociatiilor romanesti care s-au infiintat pe teritoriul Italiei aflam de nasterea unui sindicat organizat de catre romani.(http://www.gazetaromaneasca.com/observator/36-comunitate/199-romanii-au-un-sindicat-al-lor-in-italia.html) WAW! super!avem sindicat si mai mult ca sigur dat fiind faptul ca e facut de ai nostri, gandeam ca se vor bate pentru ai nostri! Numele acestui sindicat este Federimigrati al carui lider suprem se numeste Cincu Calin. Nimic nashpa pana aici doar ca in componenta acestui sindicat se afla multe cunostinte portocalii cu fonctii(sic!) la nivel inalt. Incep contestatiile si d Cincu ca orice persoana cu bun simt se demite din functiile(doar el) care le detine in PDL si-si mentine pozitia suprema in sindicat! (http://www.gazetaromaneasca.com/societate/politica/1205-ilinca-pdl-italia-qclin-cincu-s-a-autosuspendat-din-partidq.html ) Super ok a-ti spune voi,nu-i chiar asa ca problemele nu se termina si dupa lupte interne fara a exclude orice fel de lovitura inclusiv financiara aflam ca cei din conducere se demit si d.Cincu ramane singur!Spuneti ca este ok si asa,dar nu-i chiar asa fiindca la un moment dat,la scurt timp,aflam din ziarul Gazeta Romaneasca ca d.Cincu este cercetat pentru escrocherie cu polite auto false(http://www.gazetaromaneasca.com/observator/35-actualitate/1177-breaking-news-clin-cincu-eful-pdl-ravenna-cercetat-pentru-escrocherie-cu-polie-auto-false.html)!! ALT! De-aici nu se mai trece usor!Pai cum vine asta nenilor?Asteptam cu suspine sentinta finala!

ACTUL 2- Nemultumitii care au plecat din randul primului sindicat, bineanteles cu scuipaturi si injuraturi cum sta bine situatiei, s-au gandit(sic!) de ce sa nu fucka si ei unul in concurenta sa arate cine-i mai tare, ca… asa-i in tenis”! Deci naste (cezariana urata!) in felul asta Sindicatul Emigrantilor(Sindacato Immigranti) care se propune ca alternativa justa(sic!) a Federimmigrati (zic ei!).Se face tam tam, se face reclama, se face critica si ca sa fie complect se fac de ras!Nebunie curata in perioada imediat urmatoare a declansarii campaniei de informare a romanilor din Italia despre acest sindicat!Ce se intampla, nimic deosebit, nimic nou si adica aceeasi Marie cu alta pereche de chiloti portocalii!!Regasim in conducerea acestui sindicat aceeasi lideri situati la nivelul cel mai inalt din PDL Italia!! WAW, zic multi! Dupa ce au lucrat o perioada lunga ascunzand componenta directivului acestui sindicat nou-nascut aflam(se stia deja!) cu stupoare(cica!) ca membrii fondatori, adica shafii nu sunt altcineva decat shafii de la PDL!Deci puem trage concluzia si apa ca habemus sindicatus portocalius!!! Lua-v-ar strechea sa va ia pa toti!

Actul 3- Si atunci ce ai bre cu Willy, zice cetetorul?Pai am ce am cu el, ca din docomente se gineste (observa!) ca shaful de trib nu este altcineva decat Ion (Nino) Savoiu, bratul drept si sargauincios al deputatului de Branza!!

 

Si asta nu-i tot, promit ca va urma!…

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy