Take a fresh look at your lifestyle.

COMPANIA AERIANA WIND JET S-A PRABUSIT!

Dupa mai multe zile de “agonie” financiara, Wind Jet a intrerupt negocierile cu Alitalia si a ajuns aseara in situatia de a lua decizia sa anuleze toate cursele programate. Nu mai departe de aseara, Compania ramasese fara carburant, dupa cum sustin agentiile internationale de presa. Astfel, compania low-cost infiintata in 2003 cu sediul in Catania, ajunsa la un moment dat intre primii patru competitori pe piata curselor aeriene din Italia, isi suspenda zborurile. Cateva din aeronavele Airbus A320 si A319 ce alcatuiau flota, au fost deja repurtate catre firma de leasing din Irlanda. Ramane ca in zilele urmatoare sa se stabileasca soarta celor 500 de angajati ai companiei.

INTERVENTIA GUVERNULUI – Situatia a atras atentia Ministrului Dezvoltarii Economice, Infrastructurii si Transporturilor Corrado Passera, care a declarat aseara ca a convocat pentru ziua de 14 august atat negociatorii Wind Jet cat si pe cei de la Alitalia pentru a le cere explicatii cu privire la intreruperea brusca a negocierilor despre care Guvernul, avea informatii care preconizau un rezultat pozitiv.

UPDATE: ENAC ( Ente Nazionale per l’Aviazione Civile) a transmis un comunicat de presa in care explica faptul ca in urma incheierii unor acroduri cu Alitalia, Meridiana Fly – Air Italy, Livingston, Blu Panorama si Neos, este posibil ca posesorii de bilete pentru cursele Wind Jet anulate, sa poata beneficia de serviciile pentru care au platit dar cu aeronavele altor companii. La costul biletelor va fi adaugata totusi o taxa, care poate urca si pana la 80 de euro.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy