Take a fresh look at your lifestyle.

Cine sunt eu pentru a contesta „Legea Basaglia” ?

Da,buna intrebare.Cine ma cred eu,cea care are un dinte impotriva legii Basaglia (http://it.wikipedia.org/wiki/Legge_Basaglia )?Eu sunt un simplu cetetean,fara voce in capitol,fara drepturi (fiind romanca, prea mult tupeu din partea mea in a cere drepturi) si fara vreo putere pentru a schimba ceva.

V-ati mai trezit vreodata in rugaciuni? Ati mai ascultat vreodata rugaciuni cu durata de vreo ora,spuse de patru,cinci ori pe zi? Rugaciuni in care apareti voi,familia voastra,rugacini spuse cu patos,cu voce stridenta,rugaciuni in care divinitatile vin invocate pentru a avea parte de nu stiu ce pedeapsa….doar pentru simplul fapt ca sunteti vecinii unor italieni care s-au salvat datorita punerii in act a unei legi care a ruinat linistea publica?

Sa ne rezumam la rugaciunile mai sus mentionate,ca-s importante.Nu conteaza ziua saptamanii…dar eu pun accent pe duminica,avand doar o zi libera pe saptamana in care as vrea sa dorm un pic mai mult.Rugaciunea incepe la 6,30 si este spusa cu un patos iesit din comun.Nu conteaza ca e frig afara,sau ca ploua la ora aia….rugaciunea se spune pe terasa,ca sa poata fi auzita si bagata la cap de tot ateu’ nenorocit care tre’ sa se „converteasca”.Rugaciunea incepe cu „Ave Maria” si se repeta ca un disc stricat timp de o ora,sacadat,spunand cuvintele clar,repetand la nevoie anumite pasaje (in caz ca nu au fost intelese bine de ateu’ in chestiune).Dupa ce trecem de pasaju’ cu „Ave Maria”, ne axam pe cele zece porunci si alea spuse cu un anumit scop….depinde de cum ne trezim in acea zi…ca ordinea poruncilor se schimba in baza necesitatilor,sau pot fi adaptate in caz de nevoie…cu nume si prenume…sau in cel mai rau caz,cu apelativul „diavoli”…aia care suntem.Terminam cu poruncile,trecem la cereri specifice.Incepe rugaciunea mirata…se vizeaza un subiect anume,adicatelea „diavolii care este” si se cer Atotputernicului diverse chestii,cum ar fi:….Cum ar fi? (nu va dau detalii,ca va pot veni idei dubioase).Ok,apoi se trece la rugaciunea de protectie…cerem Domnului sa ne apere „dal male….care este… EU ” ,acet lucru este cerut tot cu voce stridenta…ca sa auda „diavolii”…si tot asa vreo ora in continuu…dupa care se pune slujba la radio…pe Radio Maria,ca e mai completa.

Unde esti,tu,Tepes,Doamne? Unde pana mea sa fie…e mort…de ciuda,va spun eu…ca n-a putut saracu’ om sa-i traga-n teapa pe toti….si pan’ la urma urmei,chiar daca era viu,nu venea el in Italia sa salveze o romancuta de-a lui de o rugaciune inofensiva.Inofensiva un cazzo,va spun eu.Incercati sa ascultati acelasi lucru…zilnic,de patru ,cinci ori pe zi si apoi sa va aud.

Sa ne intoarcem la domn’ Basaglia.Nu stiti cati Dumnezei si-a luat de la mine (ca sa fiu in tema cu religia)….(i-am mai tras si vreo doua cruci,ca sa fie tacamu’ complet).Acest domn mi-a stricat sanatatea si linistea,considerand ca e mai bine sa inchizi casele de nebuni si sa-i distribui in societate.Cred ca e oportun sa-l includ intr-o rugaciune si pe el,ca din cauza lui eu nu mai am liniste.Tin sa precizez ca lucrez intr-o clinica gestionata de maicute,deci la munca eu ce ascult??? RUGACIUNI. Sunt full de rugaciuni,imi ies prin toti porii.Le-am invatat pe de rost.SSSSShhhhsssstttt…..se apropie ora 12 si incepe rugaciunea….ma rog lui Dumnezeu si eu la acest punct sa nu le mai aud….as putea da muzica la maximum,dar mai am vecini pe care ii respect si nu vreau sa-i deranjez…as putea sa-mi pun dopuri in urechi…dar nu mai aud pe cei de langa mine….as putea sa iau vreo 2-3 Xanax ca sa fiu ok si sa inceapa sa-mi placa acele rugaciuni….nahhhh,eu ma limitez sa-l bag in ma-sa pe ‘nea Basaglia,sa inchid bine geamurile,sa pun un pic de muzica si sa scriu note pe Facebook….vazand ca nu e chip sa opresti nebunii lasati in libertate de o lege de rahat.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy