Take a fresh look at your lifestyle.

Bote, despre nunta Elenei Basescu: „Nu mi-am închipuit ca lume atât de buna si de fitoasa se poate d

 

Catalin Botezatu a fost impresionat de atmosfera frumoasa de la nunta Elenei Basescu. Creatorul de moda a dezvaluit ca invitatii s-au simtit foarte bine la Palatul Snagov, au dansat si s-au distrat si au lasat deoparte „fitele”.

„Lumea a început sa danseze din primul moment. Nu mi-am închipuit ca lume atât de buna si de fitoasa în sensul bun al cuvântului se poate distra în felul acesta. Au fost foarte multe momente artistice, momente folclorice. E un spectacol continuu în care lumea danseaza. Lumea a lasat la o parte orice fel de fite”, a declarat Catalin pentru Realitatea TV.

Bote a comentat si tinutele abordate de invitate la nunta mezinei presedintelui României. Designerul le-a laudat pe Elena Udrea, Valentina Pelinel si Miorita Videanu.

„La femei, 90% dintre ele sunt îmbracate frumos. Rochii frumoase, foarte elegante. S-a remarcat Valentina Pelinel care e într-o rochie de dantela superba. Elena Udrea care a avut o rochie aurie, apoi s-a schimbat într-o rochie cyclamen, foarte frumoasa. Cealalta fiica a domnului Basescu are o rochie superba de tafta. Doamna Videanu are o rochie frumoasa”, a spus el.

„Domnul Basescu e o surpriza placuta pentru mine, pentru ca, în afara faptului ca e foarte emotionat, a stat de vorba cu toata lumea. Extrem de relaxat, lejer”, a declarat Catalin Botezatu.

 

Sursa: cancan.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy