Take a fresh look at your lifestyle.

Am sesizat decanul, prodecanul si toti membri Consiliului Baroului Prahova cu privire la incalcarea Codului Deontologic de catre av. Janina Ionescu si astept sa fie luate masuri

Pamfletele mele despre abuzurile care au loc la nivelul conducerii baroului Prahova, au produs rani adanci in randul unora, mai ales asupra d-nei av. Janina Ionescu si, sunt convins si asupra d-nei decan av. Emanuela Antonescu. Curios pentru mine este ca ele comit faptele pe care le relatez, dar nu se opresc din a pune la cale tot felul de abuzuri, tot felul de presiuni, prin care sa-mi faca rau atat mie cat si colaboratorilor mei. Mai mult, nu se uita in oglinda si nu au puterea sa se vada exact cum procedeaza dumnealor si sa constate cat gresesc si sa se opreasca, pentru ca eu voi scrie in continuare despre toate “ispravile” lor, chiar daca isi folsoesc influentele pe la parchete sau instante. Sau, mai degrana, cu atat mai mult. Nu eu sunt vinovat pentru ce se intampla la baroul Prahova pentru ca nu eu comit faptele despre care relatez ca le comite d-na decan sau d-na av. Janina Ionescu. Oare daca nu s-ar fi comis toate lucrurile despre care am scris as mai fi putut scrie despre ele?

Citeste si: Exclusiv// Șoc la Baroul Prahova. In urma unei motiuni, Emanuela Antonescu nu mai este decanul Baroului Prahova. Urmeaza alegeri 

Joiana, mai nou Flacarica a facut o obsesie pentru mine, iar eu nu am indeajuns de multa lamaie 

Lipsa de deontologie a avocatei Janina Ionescu este fara margini si trebuie sanctionata. Ce va face decanul baroului in acest caz?

Dupa cum vedeti mai sus, av. Janina Ionescu a sarit calul deja si are impresia ca isi poate permite orice pentru ca, pana acum cel putin, d-na decan Antonescu i-a tinut spatele, chiar printr-o declaratie mincinoasa depusa la unul dintre dosarele pe care mi le-a intentat si despre care am vorbit in pamfletele Fuck t!- marca Intransigent. Pentru a-i da prilejul d-nei decan Antonescu Emanuela sa se reabiliteze, sa vada abuzurile( as fi sa spun golaniile, dar sunt sunt un domn, ce pana mea) pe care le face si sa nu le mai comita pentru ca se adanceste si mai tare si e posibil ca la un moment dat sa isi piarda functia si influenta si vorba aceea: cat esti in treaba toti te-ntreaba, cat n-ai treaba nu te-ntreaba. E valabil si pentru d-na av. Janina Ionescu care, va aduceti aminte, este nevasta de preot si se presupune, pentru ca in cazul domniei sale nu este o certitudine, ca este o fiinta evoluata, dezvoltata spiritual.

Asadar, astazi, in urma ultimei dovezi a urii sale fata de mine pe care am relatat-o mai sus in articolul Lipsa de deontologie a avocatei Janina Ionescu este fara margini si trebuie sanctionata. Ce va face decanul baroului in acest caz? am decis sa depun in atentia d-nei decan, a prodecanului si a tuturor celor 12 membri ai consiliul Baroului sesizarea pe care o vedeti in poza din front in integralitatea ei. Dupa cum puteti observa, d-na av. Janina Ionescu striveste sub talpile sale codul deontologic, asa cum a facut inca de la inceputul litigiilor pe care le-a creat cu mine. Vreaus a vad daca macar in ceasul al doisprezecelea exista dorinta de a indrepta lucrurile sau se vor ascunde sub pres abuzurile d-nei Ionescu, ca in cazul d-nei av. Andreea Gheorghe care timp de doi ani, cat stiu eu, nu a platit cotizatia impusa de legea avocatului, motiv pentru care trebuia suspendata, dar d-na decan s-a facut ca ploua.

Astept cu nerabdare solutionarea sesizarii mele pe care o voi aduce la cunostinta opiniei publice de indata. Reamintesc, in final, faptul ca fiecare membru al Consiliului Baroului, inclusiv dna Janina Ionescu, precum si d-na decan Antonescu Emanuela si d-ul prodecan Patrichi Dan Andrei au primit cate un exemplar al sesizarii mele, pentru a nu invoca vreo scuza ca nu au luat cunostinta de ea. Cum ar zice sotul d-nei avocat Janina Ionescu, preot: va lepadati de Satana?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy