Take a fresh look at your lifestyle.

Lipsa de deontologie a avocatei Janina Ionescu este fara margini si trebuie sanctionata. Ce va face decanul baroului in acest caz?

Acesta nu este un pamflet ci o constatare amara fata de modul in care intelege sa duca “luptele” sale personale cu mine, av. Janina Ionescu. Nefiind un pamflet ii voi folosi numele real si voi spune ca am deranjat multa lume la viata mea, dar un munte de ura sau orice alte resentimente ca la doamna avocat nu mi-a fost data sa vad. Va spuneam in pamfletul de mai jos, cu ceva timp in urma, ca av. Janina Ionescu a fost prezenta in sala la un termen in care UAP Prahova se judeca cu o fosta angajata si s-a imprietenit cu avoxcata acesteia atunci. Iata ca astazi s-a adeverit ce spuneam in textul de mai jos, pentru ca av. Janina Ionescu a venit in sala cu o ora mai devreme si s-a asezat langa avocata adversa comunicand cu aceasta. Se pare ca si in cazul dumnealor ca in multe altele functioneaza zicala care spune ca cine se aseamana se aduna.

Citeste si: Joiana, mai nou Flacarica a facut o obsesie pentru mine, iar eu nu am indeajuns de multa lamaie

Poate va intrebati de ce? Iata de ce: pentru ca avocata partii adverese care este din Bucuresti, tanara si, probabil usor influentabila de Janina Ionescu, mult mai veche in profesie si dornica sa-mi faca rau, a venit determinata sa se judece pe fond, in conditiile in care cererea noastra de stramutare are termen pe 1 martie. A fost atat de determinata incat a spus instantei, poate un pic prea plina de ea dupa cum am vazut din sala, ca eu nu eram presedinte al UAP Prahova la momentul in care am semnat decizia de desfacere a contractului individual de munca Pactic, avocata adversa a muscat momeala Janinei Ionescu, fara sa mai gandeasca faptul ca invocand o exceptie, oricum mai trebuia un termen pentru depunerea documentelor de catre noi. Asta e, ale rineretii valuri.

Dupa cum vedeti in poza, av. Janina Ionescu era alaturi de avocata tanara din Bucuresti al carei nume nu are relevanta, pentru ca nu vreau sa se repercuteze si asupra ei demersurile pe care le voi face, pentru ca este inadmisibil ca un avocat, care nu are nicio legatura cu un dosar sa intervina ajutand una dintre parti. Modul acesta fatis si arogant in care a intervenit pentru a o ajuta de tanara avocata din Bucuresti o pune pe av. Janina Ionescu exact in umbra in care se afla, pentru ca un om care actioneaza ca domnia sa nu poate actiona in lumina. Este cu atat mai socant acest mod de lucru al domniei sale cu cat, dupa cum am mai scris, este nevasta de preot si am putea presupune ca nu intra in mahalagisme de acest gen, indiferent cat de multe resentimente ar avea fata de mine.

Prea multe nu mai sunt de spus, dezgustul fata de acest gen de comportament pe care il simt, nu este diferit de cel pe care iol simt fata de oamenii care nu sunt invatati sa joace corect, inventeaza lucruri si se dezvolta in minciuna. In fata lui Dumnezeu, pe care d-na preoteasa Janina Ionescu ar trebuie sa il iubeasca chiar mai mult decat enoriasii din satul in care sotul este preot si unde probabil locuieste, suntem amandoi, iar constiinta fiecaruia este sau nu incarcata de faptele sale, de modul in care isi traieste viata. Dar pana la Dumnezeu, ma voi vedea in instanta cu av. Janina Ionescu si de-abia astept sa scot adevarul la lumina!

Desi nu ma astept ca decanul baroului Prahova, Emanuela Antonescu sa dea dovada de corectitudine in ceea ce ii voi semnala cu privire la ceea ce face av. Ionescu Janina, voi merge personal pentru a duce sesizarea impotriva si voi astepta raspunsul, pentru a-l face public.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy