Take a fresh look at your lifestyle.

Ziua Nationala// Mai jos de atat se poate domnule Dobre? Tot la panda politica domnilor Ganea si Pana?

Ca la noi la nimenea, vorba romanului. Ma refer la modul lamentabil in care a fost organizata parada parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, care a inceput mai devreme decat a fost anuntata. In China, cred ca le dadea cu tancul in cap sau ii impusca pe stadioane daca o zi de o asemena insemnatate era batjocorita cu atata indolenta. La noi, la Ploiesti in mod special, nu cred ca putem ajunge mai jos de atat.

Pentru cei care nu stiu despre ce vorbesc, pe scurt, le spun ca de 1 decembrie 2018, la Ploiesti parada militara trebuia sa inceapa la ora 13.00 si a inceput mai repede cu mai bine de o ora. Ulterior, primarul Adrian Dobre a iesit cu un comunicat in care a spus ca de vina pentru pornirea mai devreme a defilarii este garnizoana care a organizat parada militara. Poate ca simpatizantii celor trei persoane care conduc primaria, recte primarul Adrian Dobre si viceprimarii Cristian Ganea si George Pana vor putea sa vada dincolo de aceasta lupta pentru putere care nu face decat sa obstructioneze o dezvoltare eficienta a municipiului. Inca o data, daca mai era nevoie, dupa trei ani de administratie Dobre, se dovedeste ca interesele politice primeaza in fata intereselor cetateanului si in Consiliul Local exista consens doar acolo unde consilierii si colegii lor au de castigat ceva. In rest, noi, prostii care platim taxe si impozite suntem luati in deradere de oameni trimisi in Consiliul Local ca sa ne faca viata mai buna, adica sa tina preturile jos la utilitati, sa rezolve problema infrastructurii, sa mentina Ploiestiul curat, sa avem un transport public la nivelul anilor 2018. Din pacate, coruptia si smecheria ieftina sunt transpartinice si cel care sufera este cetateanul. Nu ma refer la cel care e pe langa partide si culege avantaje, ci la cel care se chinuie sa supravietuiasca zi de zi si caruia o sa i se adreseze cei care de doi ani jumatate nu dau doi bani pe viata lui ci au propria lor agenda, aparuta imediat dupa ce au fost votati.

Scriam chiar de 1 decembrie o postare pe pagina mea de facebook si spuneam ce cred despre aceasta situatie de-a dreptul anormala. Din pacate, reactiile celor doi viceprimari nu au intarziat sa apara dupa postarea mea si au fost exact cum le intuiam, voceprimarii Ganea si Pana au luat la misto gafa monumentala a primarului Dobre si si-au asumat, tot la misto vina, cu o ironie care nu le face cinste( vezi foto).

Sursa foto Telegrama.ro

Eugen Cristescu a distribuit o postare.

Oricât aș vrea să țin cont de simbolistica acestei zile cred ca trebuie spuse cateva lucruri:

– domnul primar dă vina pe oricine altcineva numai pe domnia sa nu, ca de fiecare dată neasumându-si ceva ce tine de atribuțiile sale. Adică, primăria condusa de dumnealui este organizatoarea festivităților si nimeni nu poate face o acțiune fara sa înștiințeze organizatorul, iar daca s-a întâmplat așa astept din partea primarului să facă toate demersurile pentru ca cei vinovati sa fie trasi la raspundere. Si nu vorbesc doar despre conducerea Garnizoanei ci și de subalternii săi cu atribuții pe organizarea zilei de 1 decembrie

– am citit ca Garnizoana ar fi dispus acest decalaj din cauza frigului. Daca este asa mi se pare cea mai penibila scuza pentru ca te gândesti ca oamenii garnizoanei ar trebui sa fie cei mai rezistenți dintre noi, fiind instruiți militar. Ce ne-am face cu oamenii acestia pe timp de razboi?

– sunt curios care e starea celor doi viceprimari, respectiv Cristian Ganea si George Pana, adică… daca domniile lor se bucură de acest eșec organizatoric al primarului sau isi asuma partea lor de vină fiind cei care alaturi de Adrian Dobre conduc administratia locala

Am o singura intrebare si e retorica: de ce la Cluj functioneaza lucrurile si se dezvoltă municipiul respectiv, oamenii sunt încântați, iar la Ploiesti parca suntem din alta lume unde nu functioneaza mai nimic?”

#omulsfintestelocul

Iata ce spunea si primarul…

Adrian Dobre

1 decembrie la 15:55 ·

Garnizoana Militară nu a respectat programul stabilit cu Primăria Municipiului Ploiești pentru defilarea paradei militare.

În contextul decalajului apărut în timpul acțiunilor, din această dimineață, care au fost incluse în programul oficial, destinat marcării Zilei Naționale a României, fac precizarea că, ceremonialul militar a fost stabilit, organizat și desfășurat exclusiv de Garnizoana Ploiești.

Îmi cer scuze ploieștenilor pentru situația determinată de decalajul de organizare creat de Garnizoana Ploiești față de programul inițial anunțat de instituția noastră.

Evenimentele organizate de Primăria Municipiului Ploiești se vor desfășura conform programului stabilit.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy