Take a fresh look at your lifestyle.

Ziua copilului ar trebui sa fie in fiecare zi. La multi ani, dragi copii!

Deputatul Gabriela Anghel împreună cu membrii fondatori ai Partidului Național Democrat (PND)  urează cu ocazia zilei de 1 Iunie “La mulți ani” tuturor copiilor!

Cu această ocazie, Partidul Național Democrat dorește să readucă in mintea adulților cateva aspecte fundamentale care le asigură copiilor pe care ii sărbatorim astăzi un viitor.

Dragi adulți,

Aduceți-vă aminte că tot ceea ce faceți în aceasta viata se repercuteaza asupra copiilor!

Aduceți-vă aminte să iubiți și să respectați natura pentru ca ei, copiii, să se mai poată bucura măcar de ceea ce v-ați bucurati voi!

Aduceți-vă aminte să dăruiți iubire, pentru ca ei, copiii, să simtă ce inseamna să iubești, să fii iubit și să dăruiască la rândul lor.

Aduceți-vă aminte să le explicați cele 10 porunci, pentru ca ei, copiii, să cunoască legile drepte ale acestei lumi și să le respecte.

Aduceți-vă aminte să le arătati cum este să viseze fără opreliști, să își construiască în minte viitorul, pentru ca ei, copiii, când vor fi adulți, să știe ce își doresc și să poată realiza.

Aduceți-vă aminte să le spuneti că puterea este in ei, pentru ca ei, copiii, să creadă in fortele proprii și în grăunta de divinitate aflată înlauntrul lor!

Aduceți-vă aminte să le asigurați un stil de viață sănătos, pentru ca ei, copiii, să învețe să iubească, să trăiască sănătos și în armonie cu natura.

Aduceți-vă aminte că cel mai important rol în aceasta lume este să oferi tot ce ai mai bun copiilor, pentru ca ei, la rândul lor, să facă la fel.

Aduceți-vă aminte că ei, copiii, sunt plăsmuirea noastră, a adulților, și că viata și fericirea lor viitoare depind in mare măsură de ceea ce ne aducem noi aminte să le sădim în suflet cât timp sunt copii!

Aduceți-vă aminte pentru ca ei, copiii, la rândul lor, să își aducă aminte….

 

Ne manifestam totodata dezacordul cu intentia Guvernului Romaniei de a acorda alocatiile diferentiat! Ar fi ca si cum am da hrana copiilor in functie de calitatile sau trasaturile lor.

Alocatia este a copilului nu a parintilor, iar copiii sunt egali in fata legii!

 

La multi ani dragii copii!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy