Take a fresh look at your lifestyle.

Webhelp România a dat startul angajărilor în Ploiești

Compania caută să angajeze 150 de cunoscători de limba franceză dornici de a urma o carieră în outsourcing și comunicarea cu clienții în limbi străine.

Webhelp oferă în Ploiești oportunitatea de a lucra atât full time cât și part time, pe bază de contract pe durată nedeterminată, tuturor celor care dovedesc un nivel bun de limba franceză și aptitudini de comunicare.

Sediul companiei în Ploiești se află în clădirea Hippodrome Office Center, aflată exact lângă Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești.

Webhelp România este o multinațională specializată în outsourcing, aflată pe locul trei în Europa, cu peste 22000 de salariați la nivel mondial și peste 1400 în România în cele patru sedii din București, Ploiești și Galați.  

Posturile disponibile în cadrul Webhelp sunt dedicate cunoscătorilor de limba franceză și cuprind profile precum cele de consultant clientelă, backoffice adviser, customer adviser, customer service relationship manager, digital support consultant sau tehnical product adviser.

Pentru a aplica puteți trimite CV-ul pe mail la adresa ploiesti@webhelp.ro sau accesa situl de recrutare al companiei job.webhelp.ro.

 

Victor NEGRESCU

Responsabil comunicare

Webhelp România


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy