Take a fresh look at your lifestyle.

Vreti ozon in casa dumneavoastra? Achizitionati aparatul BRAD

Specializate în refacerea calităţii aerului, aparatele din gama Brad® conţin elemente originale destinate filtrării, uscării, arderii, descompunerii şi refacerii echilibrului compoziţiei specifice aerului atmosferic. Pe durata funcţionarii aparatul reface echilibrul molecular, distruge microorganismele din aer, înlătură mirosurile neplăcute specifice diverşilor poluanţi, poate să producă ozon pentru aseptizarea incintei.

            Întrebat cum i-a venit ideea realizării unui astfel de aparat, inventatorul Dumitru Pănculescu – cel care a evidenţiat prima dată efectul electro-hidro-dinamic şi l-a aplicat într-o construcţie tehnică cum este aparatul Brad® – ne-a mărturisit că a fost binecuvantat să înţeleagă metabonismul coniferelor, să îl poată „copia” şi să îl pună la treabă în beneficiul sănătăţii oamenilor.

            De la apariţia primelor prototipuri s-au scurs mai bine de 10 ani, timp în care s-au parcurs cu rabdare toate etapele: idee, prototip, produs certificat conform normelor europene, produs brevetat în România şi în străinătate. Organizaţia mondială a proprietăţii intelectuale (WIPO) i-a recunoscut originalitatea acordându-i un certificat PCT (The Patent Cooperation Treaty) şi prioritate pentru brevetare oriunde în lume. Nu este de mirare că în ultimii ani Brad® a fost apreciat la saloanele naţionale şi internaţionale de invenţii: medalii de aur la Geneva, Bruxelles, Bucureşti, Cluj Napoca, dar şi premiul pentru cea mai bună invenţie acordat de Institutul Iranian al Inventatorilor de Elită. Pentru realizatorul aparatului toate acestea nu reprezintă mare lucru în comparaţie cu bucuria pe care o simte când un utilizator îi mulţumeşte că i-a salvat viaţa lui sau pe cea a familei.

            Cu un aspect rustic, purtându-te cu gândul la o piesă de mobilă de colecţie, Brad® face parte din categoria obiectelor cărora iniţial nu le acorzi atenţie, pentru ca în scurt timp să nu te mai poţi despărţi de ele. Este uşor de înţeles dacă enumerăm doar câteva dintre beneficiile utilizării lui: elimină virusurile, mucegaiul, acarienii, insectele purtătoare de maladii, ajută la vindecarea afecţiunilor respiratorii, făcîndu-l util mai ales în locurile aglomerate, expuse riscului îmbolnăvirilor.

            Despre lucrurile bune nu te saturi ascultând. Valurile de noi întrebări îşi află răspunsurile la pagina www.pancuantic.ro sau la adresa e-mail pancuantic@gmail.com.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy