Take a fresh look at your lifestyle.

Vrei sa stii de ce te crede prost Sebastian Ghita? Intra sa vezi

Mister Zero, asa cum il alintam noi pe domnul deputat Sebastian Ghita intrece orice masura, in multe dintre domeniile in care activeaza. Cel de politician cu acte in regula este unul dintre ele. Dupa ce va spuneam zilele trecute ca dupa un an jumatate de mandat, deputatul nostru a omis sa isi arate maiestria pentru care a fost ales, adica a avut exact… zero intiative legislative( Vezi AICI), acum ne atrage atentia altceva.

Este la fel de revoltator, la fel ca intreaga sa activitate de deputat, pentru ca e un fel de flit in ochii nostri ai tuturor, adica un fel de dati-va in puii mei de fraieri. Nu intelegeam de ce se agita foarte tare deputatul atunci cand a venit vorba de atributiile Agentiei Nationale de Integritate, care au fost reduse, facand din aceasta intitutie una aproape inutila. Acum, dupa ce am studiat un pic declaratia de avere a deputatului Ghita( spun cu o oarecare jena “deputat” pentru ca omul n-are nicio treaba cu aceasta onoare ca i-a fost oferita) pot afirma ca sunt cel mai mare prost. Nu pentru ca asa as fi, ci pentru ca asa ma considera Mister Zero, pentru ca nicuna dintre institutiile statului nu vede, oricat de mult as semnala eu sau oricare dintre voi.

Inainte de toate, ar fi bine sa intrati AICI ca sa vedeti exact ce scrie in declaratia de avere a individului care face pipi pe noi cu bolta, prin actiunile sale, uitand pentru ce i-au dat oamenii voturile. Ma refer la cei care l-au votat cu buna credinta, cateva sute cate ori fi fost acolo, recte familie, prieteni, angajati.

Ceea ce semnalam noi este faptul ca in declaratia de avere, Sebastian Ghita a trecut ca l-ar fi imprumutat pe prietenul sau Alex Iacobescu, in prezent director general la Romania TV cu derizoria suma de …90.300.000 EURO.

Ne punem intrebarea fireasca: oare cat de mari sunt necesitatile lui Iacobescu de a avut nevoie de zeci de milioane de euro?

Raspunsul il stim cu totii, chiar daca domnul deputat Ghita Sebastian ne considera tampiti. Avand in vedere ca domnia sa nu prea mai figureaza prin actele firmelor sale, ci doar prin interpusi, ca sa nu il afecteze la castigarea licitatiilor, trebuia sa justifice banii care l-au propulsat in clasamentul Forbes printre cei mai bogati romani. A ales cea mai josnica metoda, adica aceea de a trece in declaratia de avere ca l-a imprumutat pe prietenul sau cu peste 90 de milioane de euro, pentru ca, oricum, institutiile statului dorm, iar noi, fraierii, nu avem cum sa-l atingem pe acest individ protejat.

Nu-i asa ca suntem prostii prostilor?

Sursa foto: tvdobrogea.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy