Take a fresh look at your lifestyle.

Volei// Final de turneu cu o victorie clară

Astăzi, Tricolorul LMV Ploiești a deschis ultima zi a Cupei „Radu Zamfirescu”, organizată la Craiova, jucând în compania echipei Banatul Caransebeș. După două jocuri bune, dar pierdute în cele din urmă, cu gazdele de la SCM „U” Craiova și cu Arcada Galați, ambele formații care urmează să evolueze în cupele europene, jucătorii pregătiți de Marian Anton și Mădălin Marinescu se confruntau cu echipa din Caransebeș într-un duel pentru locul al treilea din cadrul turneului.

Tricolorul LMV se mai întâlnise cu Banatul Caransebeș într-un meci oficial, la turneul de baraj din urmă cu două sezoane, în care ploieștenii au câștigat duelul direct, dar bănățenii au fost cei care au promovat.

La meciul disputat astăzi la Craiova, echilibrul primului set s-a rupt de la scorul de 7:7, când Tricolorul LMV a reușit trei puncte consecutive. Apoi, ploieștenii și-au dublat ecartul, ducând scorul la 15:9. Diferența de șase puncte s-a menținut până spre final, când Banatul Caransebeș a salvat două mingi de set, însă nu a făcut decât să amâne inevitabilul, Tricolorul LMV impunându-se cu 25:20.

Setul secund a fost controlat de Tricolorul LMV, care s-a distanțat încă din start, scor 5:1. A menținut, apoi, o diferență constantă de trei-patru puncte, după care, de la 11:8, și-a majorat ecartul printr-un parțial de 4:1. Diferența a continuat să crească, ajungând la 19:11, respectiv 21:12. Bănățenii au oprit avântul ploieștenilor, prin două puncte succesive, dar nu au putut pune presiune, Tricolorul LMV câștigând setul cu scorul de 25:16.
Continuarea AICI…


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy