Take a fresh look at your lifestyle.

Volei cadeti// Echipa CNMV a castigat meciul cu CSS Bacau. Felicitari!

In acest weekend, echipa de volei cadeti a Colegiului National Mihai Viteazul a repurtat o victorie in meciul cu CSS Bacau, cu scorul de 3-2. Vestea ne-a fost data de domnul director al Colegiului National Mihai Viteazul, Gabriel Taga, pe care il felicitam cu aceasta ocazie, alaturi de elevii care au reusit victoria, antrenori si colegul sau Ion Oprescu. Ne bucuram pentru aceasta victorie si vrem sa credem ca de acum incolo cadetii CNMV vor castga toate meciurile si vor creste de la meci la meci sub indrumarea antrenorilor, pe care i-am cunoscut si i-am vazut atat de devotati. Orice victorie este o mandrie pentru fiecare jucator in parte, antrenor si conducere, dar mai ales pentru prestigiul Colegiului National Mihai Viteazul, pe latura sportiva.
Avem toata increderea ca lucrurile vor intra in normal si performantele vor reveni la toate nivelurile sectiei de volei a CNMV.

Multumesc pe aceasta cale tuturor celor implicati, in primul rand domnilor Gabriel Taga si Ion Oprescu, de care depinde evolutia sectiei de volei pe viitor, la cele mai inalte cote. In masura in care voi fi invitat voi participa cu drag la meciurile echipelor CNMV.

Citeste si : Intalnire de bun augur// Gabriel Țaga nu e omul negru care vrea sa distruga voleiului din CNVM. Vom continua

Volei CNMV// Discutiile au aratat ca daca se doreste cu adevarat, orice e posibil


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy