Take a fresh look at your lifestyle.

Visul unui tanar fotbalist prinde contur, dar are nevoie de ajutor ca sa se materializeze. Cristi Vlad i s-a alaturat

Gabriel Georgescu este un tanar de 22 de ani, impliniti pe 18 ianuarie, care si-a pus in cap sa isi indeplineasca un vis, acela de a fi patronul unei echipe de fotbal. Pentru inceput a pornit de la a construi o echipa de minifotbal, iar aceasta idee s-a materializat in anul 2014, dupa ce un prieten l-a invitat sa joace fotbal la el in echipa. Dupa ce s-a inteles sa joace in echipa prietenului, la doua spatamani dupa dis cutie, a fost anuntat ca ca echipa nu va mai fi inscrisa in campionat.

Asa cum se intampla oamenilor puternici dupa un esec, Gabriel s-a mobilizat si alaturi de un coleg a intemeiat propria echipa ce poarta numele MFC Ploiesti si a plecat la drum, pornind de jos de la Liga de Amatori. Trebuie sa spunem ca desi are o varsta frageda, Gabriel Georgescu a jucat pe la diferite echipe de juniori, cum ar fi : Unirea Teleajen , Conpet Ploiesti si Astra Ploiesti, in perioada 2010-2013.

„ De cand am pornit la drum cu aceasta echipa, am tot cautat jucatori, intr-un an au trecut pe la echipa 21 de jucatori, nivelul de joc devenind din ce in ce mai ridicat. Am constatat ca este nevoie de cineva cu experienta. Tinand cont ca o echipa din seria noastra l-a adus pe ex-dinamovistul Georgian Paun, m-am gandit sa ii propun lui Cristi Vlad o revenire in iarba, chiar la echipa mea .  Cunoscandu-l si apreciindu-l  din perioada CSM Ploiesti, FC Ploiesti cand a pus umarul la promovarea in prima liga a Petrolului, am zis ca este exact ceea ce ne trebuie acum,am luat legatura cu el si a fost de acord fara sa stea prea mult pe ganduri :, ned-a spus temerarul patron de echipa de minifotbal.

Gabriel stie ca totul are un inceput si nu se teme de greutati, vand chiar intelepciunea sa inteleaga ca „o echipa puternica se formeaza incepand de jos, sa fie un grup unit si usor, usor sa ajungem acolo unde ne propunem si anume in …Liga A!”, mai spune Gabriel.

Costurile lunare obligatorii, spune patronul MFC Ploiesti, sunt de 280 lei, adica  fiecare echipa trebuie sa plateasca pe meci suma de 80 de lei,  bani din care se platesc arbitrii  si inchirierea terenului. Despre celelalte cheltuieli aferente deplasarilor, echipamentelor, hranei, Gabriel s-a jenat sa ne spuna, el cautand sprijin financiar pe langa cel pe care il primeste de la doua persoane din Ploiesti al caror nume nu a vurt sa il mentioneze.

„ Pe viitor,daca as mai gasi un sponsor ,as vrea sa dau si niste prime ,de exemplu..la 3 victorii consecutive sa primeasca fiecare jucator 20-25 de lei”, a marturist Gabriel Georgescu in timp ce ma gandeam la primele colosale si fotbalul de duzina din Liga nationala de fotbal. Inca nu l-am vazut la treaba pe Gabriel, dar mi-a spus cu mandrie ca este atacant si in 35 de meciuri a marcat 31 de goluri. La ce atacanti are Petrolul, poate n-ar fi rau sa se uite cineva si spre echipa MFC Ploiesti.

Componenta lotului este : Serban Mihai, Alin Horne ( portari) , Ionescu Daniel, Miu Sebastian , Jipa Ionut , Bojoaga Theodor ( fundasi) , Cristi Vlad, Ivan Irinel, Popa Leonard ,Ghica Florin ( mijlocasi) , Arnautu Bogdan si Georgescu Gabriel (atacanti), iar antrenori-jucatori sunt Gabriel Georgescu si Ivan Irinel.

Cea mai placuta amintire este – Echipa fiind infiindata de putin timp , Intamplari frumoase impreuna nu prea am avut,ceea ce imi aduc aminte cu bucurie a fost „meciul din turul acestui sezon, impotriva rivalei Pogal Almax, meci castigat de noi in ultima secunda a meciului cu un gol de generic, obtinand 3 puncte importante in lupta pentru castigarea campionatului”.

Cei care vor sa sustina echipa MFC Ploiesti sau sa ii vada la joc se pot deplasa la terenul Complexului Sportiv Ana Maria Pop din Ploiesti sau pot intra aici:

Site : http://mfcploiesti.webnode.ro/
Facebook : https://www.facebook.com/MFC-Ploiesti-333265066825603/?fref=ts

Gabriel mi-a promis ca daca echipa sa va lua campionatul ma va invita la festivitatea de premiere, iar eu promit acum ca voi face tot posibilul sa onorez aceasta invitatie. Dar, pana atunci, campionatul trebuie castigat si pe aceasta cale Gabriel iti tin pumnii tie si echipei tale.

Hai MFC Ploiesti!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy