Take a fresh look at your lifestyle.

Viceprimarul Iulian Teodorescu, o rusine pentru Ploiesti. A blocat proiectul privind gestionarea situatiei cainilor comunitari

O sa intelegeti pe parcurs de ce spunem ca a blocat acest proiect dar, pana atunci va voi relata socul pe care l-am trait participand la sedinta de Consiliu Local, de astazi. Trebuie sa spun, pentru cei care nu stiu, ca proiectul de Hotarare cu privire la gestionarea cainilor comunitari, este rodul unei munci de doi ani, in care am pornit de la o Audiere Publica si am parcurs o campanie de advocacy cu tema “Fara caini pe strazi- prin etica si ratiune”.

Luna trecuta, consilierul PNL Ionut Ionescu a reusit sa inscrie la secretariatul primariei, proiectul la care facem referire, fara precedent in Romania, proiect ce ar fi rezolvat, in timp, situatia cainilor comuntari de pe strazile Ploiestiului. Nu stiu daca viceprimarul Iulian Teodorescu este sageata cuiva, dar voi afla cu siguranta care a fost manevra, ori daca atata la dus capul, incat a reusit sa strice ce a fost construit cu migala, in mod onest, fara niciun alt interes decat al cetateanului.
Un om neinsemnat ca Iulian Teodorescu, care nu stiu sa se fi remarcat cu ceva bun toata viata lui…politica, a reusit sa ma dezamageasca asa cum n-a mai facut nimeni pana acum. Acest ipochimen, care e de nu mai stiu cate mandate in Consiliul Local a reusit sa blocheze proiectul cu pricina, printr-un mod cu totul abject. Desi a frecat duda ani de zile in Consiliul Local, fara sa gaseasca o solutie la aceasta problema a cainilor comunitari, Teodorescu s-a trezit in ultima luna sa depuna …el..un proiect pe aceeasi tema. Crezand ca da dovada de inteligenta prin gestul sau, nicidecum de mizerie umana, a reusit sa determine consilierii locali sa proroge proiectul, adica sa-l amane. Nu e mai putin adevarat ca Directia Juridca din Primaria Ploiesti si comisiile de specialitate  nu au catadicsit, o luna de zile, sa se ocupe de raportul de specialitate, de avizele aferente. Dar pare o intelegere pe toata linia pentru a distruge ceva ce venea in sprijinul Consiliului Local.

Cum a blocat Iulian Teodorescu proiectul depus de Ionut Ionescu? Simplu…nu s-a folosit de prerogativele pe care le avea ca si consilier local/ viceprimar, adica sa intervina cu amendamente pe singurul proiect depus pe aceasta tema in urma cu o luna, in cadrul sedintei de CL de azi. El a folosit o cale “smechereasca” depuanand, la randul sau, un alt proiect. Mai mult, din afirmatiile Oanei Iacob, secretarul primariei, am inteles ca sunt trei proiecte, nu unu, nu doua. 25 de ani nu a depus nimeni niciun proiect p aceasta tema, iar acum, cand am reusit sa gasim un consilier care merita tot respectul nostru, Ionut Ionescu, care a depus acest proiect muncit, s-a trezit Teodorescu si altcineva despre care o sa aflam cat de curand, sa strice tot.

Probabil ca ipochimenul Teodorescu a vrut sa imi arate el mie ce tare e. Pot spune cu certitudine ca numai tare nu mi-a demonstrat ca e, ba dimpotriva. E o rusine pentru Consiliul Local acest individ, care n-a inteles ca orgoliul lui nu face doi bani, prin comparatie cu interesul cetateanului.

Nu-mi iese din cap afirmatia primarului Iulian Badescu, cel care spus, vazand conflictul care s-a creat pe marginea acestui proiect, ceva de genul: “daca astfel de lucruri se intampla, atunci sa nu mai admitem astfel de proiecte( n.r.- sustinute de societatea civila)”. Ar fi o mare greseala  din partea primarului sa faca acest joc, de care, poate, nu este strain. Timpul le va lamuri pe toate, dar pana atunci ramanem cu un gust amar fata de ceea ce a reusit sa strice viceprimarul Iulian Teodorescu. Dezamagitor individ!

P.S. Domnule Teodorescu te asigur ca nu iti voi mai face onoarea sa transmiti urari de sarbatori prin intermediul Incomodph.ro. Banii dumitale sunt, dupa aceasta experienta, murdari!

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy