Take a fresh look at your lifestyle.

Veste buna pentru ploiestenii care au nevoie de locuinte sociale

In cadrul conferintei de astazi, care a avut loc la sediul UNPR, viceprimarul Raul Petrescu a anuntat ca propunerea pe care o are in vedere de vreo doi ani, respectiv construirea unor module de locuinte sociale, pe sistem container, are sanse sa se transforme din vis in realitate.

Astfel, Petrescu a sustinut ca, la aceasta data, Comisia nr. 5 din cadrul primariei Ploiesti si-a dat avizul pentru construirea modulelor mentionate mai sus, in numar de 50 de locuinte sociale. Asta in conditiile in care solicitarile sunt pentru 150 de familiii nevoiase, iar nevoia reala este de 300 de astfel de module pentru a rezolva in mare parte situatia familiilor fara locuinta din Ploiesti. Din cele spuse de Raul Petrescu, zona pe care ar urma sa fie amplasate aceste module este cartierul Bereasca, unde s-au identificat terenurile afecerente acestora. Sa speram ca aceasta initiativa laudabila, care acum are aprobarea Comisiei nr. 5, va fi, in sfarsit, transformata in Hotarare de Consiliu Local si pusa in aplicare.

Valoarea la care se ridica modulele este de 5-7000 euro in varianta low-cost si 10.000 de euro pentru constructiile gen casute, iar acestea pot fi achizitionate printr-un sistem ce va fi conceput in perioada urmatoare.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy