Take a fresh look at your lifestyle.

Vasile Nacu asaltat de presa, pentru ca a cerut marire de salariu. Justificarea lui arata ca merita( video)

Astazi, de dimineata, programasem o vizita la directorul RASP, Vasile Nacu pentru a discuta despre raportul de activitate pe ultimul an din contractul sau de mandat. Stabilisem de saptamana trecuta sa imi dea un punct de vedere chiar ieri, dar am avut ghinion, pentru ca omul a avut probleme medicale, de-abia vorbea la telefon. La prima ora m-am prezentat la sediuL RASP ca sa rezolv cat mai repede subiectul si, cand colo, peste cine dau? Un cameraman si o reportera de la Antena 1 Ploiesti si alt cameraman si o alta reportera de la Romania TV, una de-o cheama Oana Stoica. Mi-aduc aminte de numele ei pentru ca mi-a furat subiectul “Azilul Groazei” de la Paulesti si l-a prezentat la sefii ei ca si cum i-ar fi apartinut. Deh, sa vada si aia cat e de valoroasa, ca noi stim, doar n-ai loc s-o intorci de ea in parcare.

In fine, nu merita prea multe discutii madama, ideea e ca au intrat televizonistele si eu am stat la rand. Dupa plecarea lor, am intrat sa imi iau dreptul leului, adica sa-mi fac subiectul. Am constatat ca se leaga oarecum, pentru ca televizonistele au venit, din cate am inteles, sa ii ceara socoteala directorului pentru ca si-a permis sa ceara majorare de salariu, dupa cum a scris in publicatia ph-on.ro,  marele, uriasul, nemaintalnitul ziarist Vlad Dumitrescu. Acesta este un personaj in toata regula, avand in vedere ca daca il storci de informatii scoti de la el si tipul de hartie igienica pe care o foloseste Iulian Badescu la w.c., atat de mult sta in curul astuia, zi de zi. Sa nu uitam ca seful lui este chiar Bogdan Enache, un al jurnalist celebru,  nasul de cununie al lui Iulian Badescu.

O sa vedeti cum justifica Vasile Nacu cererea de majorare a salariului si, dupa cum am vazut in documentele prezentate, justificarea este reala. Inainte de a va lasa sa vizionati materialul video, vreau sa spun ca mi-e greu sa inteleg jurnalisti ca aceasta Oana Stoica sau Vlad Dumitrescu, ziaristi care cred ca daca sunt cu puterea bot in bot pot face ce vor ei, inclusiv sa loveasca in cineva la comanda. Justificarea lui Nacu vine sa demosntreze ca omul e de buna credinta si nu e dintre aia care pun botul la cascaval ci isi fac treaba constiincios, dar poate tocmai asta este suspect, pentru ca normalitatea unora ca Oana si Vlad este departe de o lume ca cea la care viseaza multi dintre noi. Banul si puterea sunt doua elemente in fata carora caracterele slabe cedeaza, mai Oana si Vladut!

Oare ce ar trebui sa faca directorul asta, jurnalistilor, ca sa merite o marire de salariu? Sa fure, sa umfle contractele ca sa isi ia spaga, sa treaca cu vederea ce fac furnizorii, sa nu faca profit sau sa-l bage in buzunarul lui, sa si-o puna cu vreo colega ca sa intre in randul lumii promovate de voi?

Din cate am vazut, ti-e mai mare dragul cand intri in RASP, nu ca pe vremea lui Branzei cand ti-era si sila sa mergi pe culoare. Nu stiu daca va primi majorare de salariu, dar eu i-as da pentru ca e la vedere ce a facut Nacu.

Despre Vlad Dumitrescu si afinitatile sale cu fosta purtatoare de cuvant a RASP, din cauza careia creaza polemici doar in mintea lui si apoi le pune pe internet, vom reveni cu un alt material.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy