Take a fresh look at your lifestyle.

Ups…Doi membri din Consiliul de Administratie al SC HALE SI PIETE SA au demisionat, pe tacute. Se cauta altii, pe net

Consiliul de Administratie al SC “Hale si Piete” SA Ploiesti s-a imputinat. Desi nu se regaseste pe site-ul primariei, asa cum ar fi normal, am reusit sa aflam ca este vorba de doi membri care si-a dat demisia. Din cauze obiective nu am reusit sa aflam cine sunt cei doi, dar mai sapam si revenim cu amanunte. Asa cum vedeti in foto, anuntul este publicat pe un site, aiurea, pe unde nici prin cap nu iti trece sa il cauti. In caz ca domnul director Emanuel Ilie are vreun gand ascuns de propulasare a unora cu antecedente politice, ar fi bine sa nu uite de OUG 109/2012 dar mai mult de punerea ei in aplicare in cadrul acestui concurs. Pentru cei care doresc sa devina membri in Consiliul de Administratie al SC “Hale si Piete” SA, trebuie sa stie ca e imperios necesar sa musteasca de calitati, cum ar fi:

– Experienta in activitatea de administrare/management a/al unor intreprinderi publice profitabile sau a/al unor societati comerciale din sectorul privat. – Abilitati manageriale; – Capacitate de analiza si sinteza; – Indeplinirea cerintelor referitoare la experienta; – Abilitati de comunicare; – Capacitate de luare a deciziei.

Ne intrebam, totusi, de ce or fi plecat cei doi membri si speram sa nu fie de vina bugetul alocat pentru 2103 sau profitul prognozat de domnul director Emanuel Ilie, de circa 95.000 de lei, mai mic chiar decat in 2011( 130.000 lei) si 2010( 540.000 lei), dupa cum ne-au relatat si noua sursele noastre. Ca sa nu mai spunem de estimarile pe 2012 , care se apropie de imensa suma de 5.000 lei, dupa cum se pare ca reiese din ultima rectificare a bugetului pe anul trecut.

Campionul tot campion, domnul director. La fapte sau la vorbe? Ar fi interesant de vazut care a fost profitul pe 2012, dupa ce chiriile au crescut substantial pentru multi dintre comercianti, mai putin pentru SC Elena SRL, mama anonimului George Stanciu. Dar despre asta vom reveni cu amanunte intr-un articol viitor.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy