Take a fresh look at your lifestyle.

Unde-i ambitia, unde-i traditia, unde-i Petrolul de altădat?

Asteptat cu mari sperante dupa victoria chinuită de la Brăila, meciul cu Ripensia Timișoara a dezamăgit cei circa 3500 de spectatori prezenti pe arena Ilie Oană.
Un joc anost fara multe faze spectaculoase tratat cu total dezinteres de elevii lui Tavi Grigore care desi au avut un om in plus aproape o repriza nu au putut sa surclaseze una din cele mai slabe echipe ale esalonului secund.
Parca ne-am intors in timp si suntem in urma cu exact un an cand tremuram pentru o victorie chinuită obţinută la limita pana la fluierul final.
Singura pata de culoare intr-un meci gri a fost apariţia pe teren a lui Nini Popescu, el incercand de unul singur sa schimbe ceva, dand dovada de caracter si dragoste totală pentru tricoul pe care il poarta.
Ca de obicei daca nu am avut parte de spectacol in teren cu totul altfel a fost in tribune unde publicul prezent la aceasta partida si-a incurajat favoritii pe durata intregii partide.
Membrii peluzei 1 au cantat pe durata intregului meci ca in vremurile bune.
Acestia au continuat si „meciul” lor cu preşedintele clubului care i-a ameninţat cu procese in instanţă pe unii din componentii p1.
„Amenintati cu procese cand ne strigam indignarea
Tu ai alte interese si ti-ai demonstrat valoarea”
Acesta este raspunsul baietilor din p1 la afirmatiile presedintelui C. Vlad.

Urmatorul meci pe 17/11 la Timişoara unde speram sa obtinem cele 3 puncte.

Petrolul Ploiești – Ripensia Timișoara 1-0 (1-0)

Stadion: ”Ilie Oană” Ploieşti. Spectatori: circa 2000. Marcator: Antoche (4)

Petrolul Ploiești: Tordai – Olaru, Antoche, Plămadă, Ţigănaşu – Chindriş (cpt), Danci – Cl. Herea (65 Lumu), Ştefănescu (81 N. Popescu), Saim Tudor (81 Grecu) – Arnăutu. Antrenor: Octavian Grigore

Ripensia Timișoara: Dobre – Popa, Străuţ, Hecsko, C. Toma (cpt.) – Burdeţ, Apro (46 Anghelina) – Popovici (51 Păduraru), Zaluschi (81 Ungureanu), Cluci – M. Gueye. Antrenor: Alexandru Pelici

Cartonașe galbene: Arnăutu (90+3)/ Străuț (50)

Cartonaș roșu: Dobre (48)

Au arbitrat: Vlad Baban (Iaşi) – Mihai Marian Ionescu (Suseni – Argeş) şi Mihăiţă Adrian Noroc (Botoşani).

Observatori FRF: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) şi Mircea Bucur (Târgu Mureş).
Sursa foto: digisport.ro

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy