Take a fresh look at your lifestyle.

Un cunoscut moderator tv si-a tras panou publicitar in centrul Ploiestiului. Intra sa vezi cine e si spune daca mai ai incredere in ce zice pe post

Unul dintre moderatorii de emisiuni de  la Prahova Tv este si mare om de afaceri, adica mai are timp sa faca si bani dupa ce, trei sau patru zile pe saptamana, pupa in cur puterea locala. Mai ales pe bunul sau prieten Iulian Badescu, primarul nostru. Ma intreb adeseori de ce practica jurnalismul unul ca Marius Visarion, caci despre el este vorba, care s-a pliat pe langa fiecare om de la putere si si-a facut afacerile linistit. Panoul pe care il vedeti in fotografie poate aduce venituri substantiale pentru acest “jurnalist”. Dupa cum scrie pe el, se pot derula 10.000 de spoturi publicitare pe luna, ceea ce inseamna ca la minim 100 de euro/ spot, Visarion incaseaza un milion de euro lunar. Va intreb pe voi, in aceste conditii ce credibilitate mai are Visarion cand apare la tv si face o afirmatie, oricare ar fi ea, despre Iulian Badescu sau oricare alt politician local aflat la putere? 
Un astfel de panou de publicitate montat in buricul Ploiestiului necesita relatii importante, iar profitul…
Ne intrebam daca panoul cu pricina are aprobare pentru structura de rezistenta, ca pare cam fragil infipt in pamant si la o vijelie s-ar putea sa se plimbe prin aer. Adica vrem sa spunem, mai Visarioane, daca ai aprobare sau e pe ochi frumosi?!
Intrebam si noi, deontologule care esti, cum de nu ti-e rusine sa mai apari pe post dupa ce faci astfel de afaceri cu oameni pe care se presupune ca ar trebui sa-i critici( daca te respecti atat pe tine cat si meseria pe care te faci ca o exerciti). Motive ai destule, Slava Domnului. Intre noi fie vorba, daca mergi in basini pe strada,nu inseamna ca esti neaparat profesionist, ca sa nu spun inteligent. Cel mult, te strang chilotii. Dar stiu ca asta putin conteaza, pentru ca totul trece prin stomac si ai si tu greutati.
Sa nu fiu gresit inteles. E normal ca fiecare om sa prospere, dar acest gen de afaceri pune sub semnul intrebarii credibilitatea unui jurnalist. Acum inteleg de ce nu a facut niciodata emisiuni in direct.
El e Marius Visarion, dar nu va putem spune pe cine aplauda. Banuim ca pe el insusi, la cum il cunoastem:

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy