Take a fresh look at your lifestyle.

Ultrasul nu-i infractor și nici țap ispășitor

Am citit cu stupoare niște articole apărute in mediul online ce au ca tema vandalizarea unor reclame ale Veolia de pe arena Ilie Oana și acuzele voalate aduse de “ dl “ Cristi Anghelescu membrilor Peluzei 1.
Tin sa precizez de la început ca aseară am fost prezent la stadion împreuna cu 15-20 de băieți din Peluza 1 pentru a demara coregrafia ce o pregătim in vederea promovării. Am măsurat niște pânza, am stabilit anumite lucruri și ne-am împărțit unele sarcini. Cât am stat acolo a apărut și nea Titel, o persoana care ne știe foarte bine pe toți.
In jurul orei 19.00-19.30 am plecat de acolo fără a putea spune cineva ca noi am fi produs vreo stricăciune sau am fi deranjat prin prezenta.
Citește articolul acuzator
Scopul vizitei noastre pe stadionul Ilie Oana a fost pentru a face ce știm mai bine: sa promovam numele echipei și orașului , pentru a munci la coregrafie la fel ca anul trecut cant toți se mândreau cu munca noastră și am făcut înconjurul lumii cu cea mai frumoasa coregrafie realizată la finele ligii a-4-a.
Eu consider ca acțiunea de aseară are legătura cu apropriata expirare a contractului firmei de paza care asigura in prezent paza stadionului. Nu dețin dovezi in acest sens, dar cum unii fac supoziții cu privire la persoanele vinovate și eu pot face unele supoziții.
Pentru noi stadionul înseamnă acasă și nimeni nu își distruge casa. Revenind la acuzele aduse de Cristi Anghelescu, cum ca unii suporteri se fac vinovați de actele de vandalism, va reamintesc articolul publicat de acest personaj imediat după incidentele de la Aninoasa, când fără a lua legătura cu niciunul din membrii marcanți din P1 a pus pe seama acestora. A pus întreaga responsabilitate a acelor incidente aducând acuze nefondate pe umerii P1.
Închei fiind convins ca organele abilitate vor face lumina in acest caz și se va dovedi ca nu este implicat nici măcar un membru al P1 in incidentele regretabile de azi noapte și, deasemenea, aștept scuze publice fi partea “dlui” Anghelescu.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy