Take a fresh look at your lifestyle.

UEFA confirmă demisia lui Ionuț Lupescu și, pe cale de consecință, minciuna lui Răzvan Burleanu

București, 13 aprilie 2018
UEFA a confirmat astăzi, la solicitarea reprezentanților presei din România, faptul că Ionuț Lupescu și-a înaintat demisia din funcția de director tehnic al forului continental, atunci când a decis să candideze pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal.
Prin această luare de poziție semnată de Thomas Giordano, director Media&PR, UEFA demontează practic acuzațiile calomnioase ale actualului președinte Răzvan Burleanu la adresa lui Ionuț Lupescu, emise în cadrul unei emisiuni TV din data de 12 aprilie 2018.
Iată, mai jos, traducerea în limba română a poziției UEFA față de acuzațiile lui Burleanu:
UEFA confirmă că fostul său director pentru dezvoltare tehnică, Ioan Lupescu, nu mai lucrează pentru forul de conducere al fotbalului european.
 
În momentul în care a decis să candideze pentru președinția FRF, domnul Lupescu informase deja UEFA asupra deciziei sale de a demisiona.
 
Deoarece nu a fost timp suficient pentru a îndeplini formalitățile administrative de încheiere a contractului său cu UEFA (din cauza implicării domnului Lupescu în campania electorală)  Departamentul de Resurse Umane al UEFA l-a încadrat pe domnul Lupescu în concediu fără plată, încă din 12 februarie 2018.
 
Începând cu această dată, Ioan Lupescu, nu mai este considerat angajatul UEFA, nu a fost remunerat de UEFA și nu a avut acces la sediul UEFA.
În acest context, fostul internațional român Ionuț Lupescu a declarat:
Este o nouă dovadă, dacă mai era nevoie de una, că domnul Burleanu minte cum respiră. Este în natura lui, așa îi este felul. La fel a mințit cu toate acuzațiile abjecte din această campanie, aruncate asupra mea, a familiei mele, a colegilor mei, a oamenilor de fotbal și a presei. Cu siguranță, membrii afiliați și-au dat seama cu cine au de a face și, în 18 aprilie, vor elimina definitiv din fotbalul românesc acest personaj fără pricepere și fără morală, ale cărui singure rezultate în mandatul său sunt atacarea oamenilor de fotbal și calomnierea concurenților electorali. AMR 5 zile!

 

Credeti ca prietenii dvs. ar fi interesati? Distribuiti acest articol pentru ei!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy