Take a fresh look at your lifestyle.

Triumvirat// Ce nu spune jurnalistul www.ph-on.ro, Vlad Dumitrescu despre concedierea Biancai Patrichi de la RASP

Am urmarit de ceva timp o facatura de presa pe care o promoveaza jurnalistul ph-on.ro, Vlad Dumitrescu in publicatia la care slujeste, in legatura cu faptul ca directorul RASP, Vasile Nacu a scos din organigrama postul Biancai Patrichi. Inainte de a va povesti cam cum sta treaba, in mod real, vreau sa fac cateva precizari. O stiu pe Bianca de ani buni, de cand ocupa acel post la Comunicare, in RASP. A stiut intotdeauna cum sa se comporte cu presa, a avut un limbaj adecvat, necertandu-se cu niciun jurnalist. Asta e o nota buna. Dar, este un produs al unui partid, ca multi alti angajati din structurile primariei Ploiesti, care au beneficiat de o oportunitate. Nu e nimic rau in asta pentru ca este o fata inteligenta, dar adevarul este in felul urmator… Bianca a fost pusa in functia pentru care acum se judeca in instanta, de PNL in vremea lui Adrian Semcu, pe care il stim cat de bine isi proteja…protejatii. In 2012, cand Semcu a rupt lantul de iubire cu PNL si a fost dat jos din functie, iar apoi s-a mutat la Forta Civica, Bianca a trecut la PDL-ul lui Andrei Volosevici Robertei Anastase. In acest timp, la conducerea RASP era actualul deputat Paul Dumbravanu care, in data de 8.11.2012, cu cu o zi inainte de alegerile parlamentare a primit o nota interna de la Andrei Volosevici viceprimarul Iulian teodorescu(PNL), aflat in subordinea primarului Iulian Badescu, prin care era nevoit sa scoata din organigrama postul Biancai Patrichi( vezi foto). Pentru ca acesta, in scurt timp a castigat functia de deputat, in locul lui a fost adus Radu Branzei, de catre PSD, care a trecut cu vederea aceasta nota interna care trebuia executata imediat, ca orice nota interna emisa de superiorii sai. Nu ma intereseaza afinitatile dintre Branzei si Patrichi, daca ele exista.

In aceste conditii, cel care trebuia sa o concedieze pe Bianca Patrichi si sa desfiinteze postul de pe comunicare, era chiar actualul adjunct al RASP, Radu Branzei. N-a facut-o. El stie de ce!

Ca sa vedeti despre ce este vorba va invit sa cititi pe www.ph-on.ro, relatarile jurnalistului Vlad Dumitrescu despre acest caz si puteti trage concluziile singuri. Eu spun ca este vorba despre un partizanat, o prietenie care excede deontologia profesionala. Ar fi de inteles ca are lacune, pentru ca domnia sa a pornit in presa ca si cameraman si apoi s-a apucat de scris, ceea ce denota perseverenta in profesia sa. Atentia jurnalistului este indreptata exclusiv asupra directorului RASP, Vasile Nacu. Laudabila ambitia jurnalistului, chiar daca acum e ca o lipitoare pe langa primarul Iulian Badescu, cel care a dat-o, practic afara pe Bianca, dar cand uiti de unde ai plecat e posibil sa lasi urme adanci pe unde treci, domnule Dumitrescu. Daca va intrebati de ce nu ii cer un punct de vedere Biancai Patrichi va voi spune ca nici Vlad Dumitrescu nu i-a cerut directorului RASP cand l-a porcait in publicatia pe care o reprezinta. Vreau sa vada si Bianca Patrichi ce inseamna aceasta abordare si sa inteleaga ca solicita si incurajeaza un jurnalist sa dea dovada de neprofesionalism.

Radu Branzei, o figura simpatica, ce este implicat pana peste cap in acest caz. Cum spuneam, nu a executat un ordin al primarului, cu de la sine putere. Despre domnia sa pot sa spun trei lucruri care imi vin acum in minte, unul de bine si doua de rau. Cel de bine ar fi ca il felcit ca inainte de Paste cand i-am prezentat un caz de la o asociatie de proprietari, care ii chinuia pe oamenii aceia de vreo 10 ani si i-am solicitat sa puna partile fata in fata si sa medieze conflictul, a achesat la idee. A facut un lucru normal, pe care putea sa-l faca mai demult, dar merita felicitat ca a fost in stare sa treaca peste orgoliile pe care le-am sesizat in discutia avuta. Rezultatul acelei actiuni ne apartine in egala masura si mie si domniei sale.

Cele rele ar fi asa. A taiat acum cativa ani molizii frumosi si mari din fata RASP, fara aprobarea SGU. Iar al doilea, ar fi ca, uitandu-ma pe pagina sa de facebook, ca deh are timp si pentru asta, am constatat ca domnia sa nu a inteles nici la aceasta ora ca USL nu mai traieste( vezi postarea de mai jos)

Stati pe aproape ca venim cu o bomba care va va edifica asupra increngaturii acestui caz, in care cei trei, prieteni buni pe facebook, au fiecare rolul lor.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy