Take a fresh look at your lifestyle.

Trei tineri ploiesteni, escaladeaza Killimanjaro, in perioada 10- 16 iulie 2015, pentru a sustine dezvoltarea unui centru de tineret in Ploiesti

Maine, 10 iulie 2015, Delia, Razvan si Andrei pornesc in marea provocare pe Kilmanjaro.

Scopul expeditiei pe acoperisul Africii este sa sustina dezvoltarea miscarii de tineret din Ploiesti, sa sprijine dezvoltarea centrului de tineret al Asociatiei Un Strop de Fericire, YOUTH HUB AUSF.

Cauza sustinuta de ei poate fi sprijinita in perioada expeditiei si online, pe platforma de strangere de fonduri Galantom, www.galantom.ro.

In masura in care vom avea acces la imagini de la locul expeditiei, acestea vor fi facute publice pe pagina de facebook a asociatiei, www.facebook.com/asoc.unstropdefericire.

Delia, Razvan si Andrei, 3 tineri ploiesteni, escaladeaza Killimanjaro, 5895 m,in perioada 10- 16 iulie 2015, pentru a sustine dezvoltarea unui centru de tineret in orasul lor, Ploiesti.

Centrul de Tineret al Asociatiei Un Strop de Fercire, Youth Hub AUSF, functioneaza de aproximativ 1 an ca un grup pe o retea de socializare, reuneste aproximativ 200 de liceeni din orasele Ploiesti, Baicoi, Valenii de Munte si Busteni, tineri care prin proiectele asociatiei actioneaza la nivel local, in comunitatile din care provin. Scopul centrului este sa implice tinerii in problemele comunitatii,sa stimuleze initiativa,  sa ofere o alternativa pentru dezvoltarea personala a tinerilor prin asumarea unor responsabilitati in organizarea proiectelor. De curand centrul de tineret a devenit membru al unei organizatii internationale de tineret, Shokkin Group International, si este deja implicat in proiecte educative sustinute de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+.

Delia , Razvan si Andrei au decis sa isi depaseasca limitele pe Kilimanjaro pentru a atrage atentia comunitatii asupra oportunitatii de dezvoltare a tinerilor prin Centrul de Tineret al Asociatiei Un Strop de Fericire – Youth Hub AUSF. Posibilele sponsorizari in aceasta directie ar putea sa sustina chiria si amenajarea unui spatiu pe o perioada de un an, startul unor activitati care sa ii asigure sustenabilitatea in timp.

Asociatia Un Strop de Fericire este o organizatie nonprofit care ajuta copiii cu oportunitati reduse, contribuie la educatia tinerilor, incurajeaza schimbarea in comunitate www.stropdefericire.ro.

Cateva proiecte la care tinerii din asociatie si-au adus contributia in comunitatea: Run for Future, Basketball Carity Event , activitati sportive si de caritate pentru comunitate, O Noua Sansa, un proiect educativ de care beneficiaza copiii cu oportunitati reduse din judetul Pravova pentru cresterea nivelul de performanta scolara, Targ de ONG-uri, cresterea participarii civice la incurajarea organizatiilor nonguvernamentale.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy