Take a fresh look at your lifestyle.

Trafic blocat in centrul Ploiestiului din cauza Delta ACM. Nu se poate lucra pe timp de noapte?

Astazi in jurul orelor 10.00 traficul, in zona centrala, era blocat pe doua benzi. Initial, am crezit ca este vorba despre un accident, dar nu era asa. O portiune de 20 de meri liniari, de la stop inspre Omnia era blocata de angajatii firmei Delta ACM, care vroiau sa asfalteze zona denivelata din fata Hotelului Berbec. Lucru laudabil, numai ca sa faci un asemenea deranj in trafic pentru cativa metri de asfalt turnat, denota o lipsa de strategie. Astfeld e lucruri mici se pot face noaptea, chiar la temperaturi sub 0 grade Celcius, daca ai produsul necesar. De curiozitate n-am uitat si noi pe net sa vedem cam ce produs s-ar fi impus pentru a rezolva problema. Cu minimele noastre cunostinte in domeniu, am aflat ca este vorba despre emulgator pentru obtinerea emulsiilor bituminoase pentru asfaltarea la rece a drumurilor( vezi AICI un exemplu)

Daca punem pe seama comoditatii celor de la Delta ACM, nu e bine. Daca punem pe seama dezinteresului fata de confortul ceteteanului, iar nu e bine. In cel mai “fericit” caz o putem pune pe seama zgarceniei Delta ACM, care prefera, poate, sa cheltuiasca mai putin si sa scoata cat mai mult din contractul cu primaria.

Poate, pe viitor, aceasta firma va lua in calcul ca acest gen de lucrari mici se pot face pe timp de noapte, mai ales atunci cand sunt conditii de lucru, cum se intampla acum in Ploiesti. De bataie de joc suntem satui!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy