Take a fresh look at your lifestyle.

Tot inainte! Cazul Stoichiciu ramane in atentia Incomodph.ro, pentru ca e prea mare sfidarea. Multumesc ca m-ati starnit…

Saptamana trecuta un oarecare, pe care il consideram prieten, mi-a cerut sa ma vad cu Cezar Stoichiciu, spunandu-mi, in prealabil, ca ar fi bine sa-l las in pace, pentru ca in dosarul in care acesta este cercetat, a primit NUP. Am tinut cont de rugamintea asa-zisului prieten si m-am intalnit cu Stoichiciu, ca sa ii arat dovada ca este inca in cercetare si ca nici vorba sa se fi dat NUP in cazul sau. Din respectul pe care i-l purtam la acea vreme asa-zisului meu prieten nu m-am ridicat de la masa de indata ce mi s-a confirmat ca nu s-a dat NUP in dosarul nr. 12071/P/ 2013.

Am ramas sa ascult niste aberatii in continuare, care ma enervau cu fiecare minut care trecea. Am avut curiozitatea sa stiu cat l-a costat pe Cezar Stoichiciu campania de denigrare a fostului, dar si a actualului director general al Politiei Locale. „Bineinteles” ca nu stia despre ce vorbesc:)))). Discutia a alunecat spre Carmen Gheorghe, cum ca as fi var cu ea si de-aia sunt impotriva lui Stoichiciu. Asa cum am spus, nu sunt var, dar o cunosc de o caruta de ani. Problema e ca de unde o cunosc nu am spus decat la acea masa, unde se aflau Stoichiciu si asa-zisul meu prieten, fapt care se regaseste intr-unul dintre comentariile la articolele scrise despre acest caz, scrise de pe acelasi IP: 5.2.183.146( vezi AICI). Avand in vedere ca se tot sugereaza ca as fi omul SRI, acoperit, o sa ii rog pe „colegii mei” sa ma ajute sa descopar cine este in spatele mizeriilor aruncate, fara a fi asumate. Modul acesta de a arunca anatema pe orice altceva decat subiectul discutiei, recte Cezar Stoichiciu, este unul infantil, ca sa nu spun idiot. Subiectul este Cezar Stoichiciu, un functionar public cercetat intr-un dosar penal pentru gestiune frauduloasa, care a achizitionat in calitatea sa de Sef Achizitii al Politiei Locale, contra sumei de 102.578 lei prin Ordinul de Plata nr. 948/ 24.08.2010, un soft AVL care nu exista si nu poate fi pus in functiune nici la aceasta data de catre institutia mentionata, creandu-se un prejudiciu de peste un miliard de lei vechi.

Functionarul public, atat de onest si atat de iubit de o anumita parte a presei, s-a suspendat din aceasta calitate conform art. 95, alin 2 din Legea 188/1999, pentru a putea fi instalat in functia de director interimar al CSM Ploiesti. In adresa nr. 65/ 15.10.,2015, trimisa de catre Evelina Nicolae, purtatorul de cuvant al Politiei Locale si Adrian Vaida, loctiiitorul directorului general Carmen Gheorghe si nesemnata de niciunul dintre ei se citeaza articolul 95, alin 2, in mod intentionat, gresit reprodus( vezi facsimilul la punctul 4).

Art. 95

(2) Raportul de serviciu se poate suspenda la cererea motivată a funcţionarului public, pentru un interes personal legitim, în alte cazuri decât cele prevăzute la alin. (1) şi la art. 94 alin. (1), pe o perioadă cuprinsă între o lună şi 6 luni, fără ca perioadele cumulate de suspendare să depăşească 3 ani în cariera funcţionarului public în cadrul aceleiaşi autorităţi sau instituţii publice. Conducătorul autorităţii sau instituţiei publice nu poate aproba cererea de suspendare a raportului de serviciu al funcţionarului public dacă interesul personal legitim este justificat prin desfăşurarea de activităţi remunerate pe perioada suspendării raporturilor de serviciu.

Sa revenim la oile noastre… ratacite si sa spunem ca  le multumesc, pentru ca mi-au dat o motivatie, m-au scos din lancezeala in care stateam de cativa ani si voi merge mai departe in a demonstra, atat cat se poate, legal, ca ceea ce se intampla in cazul Cezar Stoichiciu este anormal din toate punctele de vedere. Sper ca procurorii care instrumenteaza cazul sau sa ia in considerare anomaliile care se intampla cu promovarea in functie a acestui individ si sa urgenteze cercetarea pentru a da verdicitul care se impune, avand in vedere cele mentionate mai sus.
Pana atunci nu-mi ramane decat sa fac parte din aceeasi presa locala cu jurnalisti care sunt sunt hoti de meserie, inca din vremea adolescentei cand trageau din buzunare, la inghesuiala, care au consumat cannabis in documentare, dar nu artistice, care au dat cu Sandramaua de pamant acolo unde s-au asezat in genunchi ca sa ceara iertare procurorilor. Sau cu acei jurnalisti care s-au bucurat atat de mult de stadionul Ilie Oana, incat au luat si acasa din el, in scopuri constructive, bineinteles:)))) N-am incotro, ce sa fac? Pana la urma nu mai conteaza ca m-am izolat in ultimii ani si am redus cheltuielile cat am putut de mult ca sa mentin datoriile la un nivel suportabil. Conteaza ca niste imbuibati inca pot sa vorbeasca sau sa scrie si mai au si pretentia sa fie credibili…

Tot mi se spune despre anumite nereguli pe care le-ar fi facut Carmen Gheorghe si ca de ce nu scriu despre ele. In primul rand ca obiectul articolelor mele nu este Carmen Gheorghe, ci Cezar Stoichiciu. Scrieti voi daca aveti dovezi despre ea. Ce am scris si ce voi mai scrie despre Stoichiciu are in spate documente, pe viitor, poate, achizitionate de la Birotech:)))

Scriptul inregistrarii punctului de vedere al lui Stoichiciu de la intalnirea avuta il voi reda la un moment dat, pentru ca este interesant, pe cat de tupeist este.  Pana atunci, toate panzele sus. Ramane cum am stabilit. Cezar Stoichiciu trebuie sa plece din functia interimara pe care o detine pentru ca este cercetat penal si s-a creat un precedent periculos, organele abilitate trebuie sa decida daca ipochimenul este sau nu vinovat, pentru ca dureaza de doi ani cercetarea, purtatoarea de cuvant si directorul adjunct al Politiei Locale trebuie sa semneze si sa isi asume raspunsurile conform Legii 544/2001 si sa raspunda corect la intrebarile adresate.

Si nu, nu vreau sa fac contract de publicitate cu CSM Ploiesti!

Mai jos aveti ultimul raspuns al Politiei Locale…
Sursa foto: ph-online.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy