Take a fresh look at your lifestyle.

The show must go on

Incep acest articol multumind baietilor din Peluza 1 pentru efortul si implicarea depuse in realizarea celei mai frumoase coregrafii afisate pe stadionul nostru asa cum, de altfel, va promisesem.
Au fost saptamani intregi de munca asidua, de eforturi financiare si dupa cum a vazut o tara intreaga a meritat.
De asemenea, P1 Ilie Oana a demonstrat prin initiativa de a premia pe Dumitru Munteanu, o glorie a Petrolului din anii ’60, ca stie sa isi pretuiasca idolii.
Despre rezultatul din teren si jocul in sine nu sunt prea multe de spus deoarece. cum eram deja promovati, pentru noi meciul in sine nu avea mare importanta.
Totusi, dezamagirea ramane deoarece ne doream ca spectacolul realizat de noi sa fie completat de spectacolul din teren.
Atmosfera din stadion, faptul ca am demonstrat tuturor ca suntem cea mai frumoasa galerie, conteaza mai mult pentru noi decat rezultatul unui meci fara alta miza decat cea a orgoliului de a nu pierde in fata unui public minunat.
Acum, cand totul a trecut, urmeaza o binemeritata pauza pentru toti, jucatori si suporteri, dupa care va trebui sa o luam de la capat deoarece va fi mult mai greu.
Speram ca echipa sa fie intarita si sa fie adusi jucatori care sa faca fata cerintelor ligii a doua care sa dea totul pentru culori si suporteri si nu in ultimul rand banca tehnica sa fie condusa de un antrenor ca va sti sa gestioneze un obiectiv atat de greu cum este acela al promovarii in liga 1.
Inchei multumind tuturor celor prezenti ieri in Peluza 1 deoarece fara prezenta lor acolo eforturile noastre nu ar fi avut acelasi efect si sper ca anul viitor sa fie in numar si mai mare.
………nu rosteam doua cuvinte
Cand m-a dus al meu parinte
La Ploiesti pe stadion 
Ca sa simt acel fior
Ale ale Petrolul
Petrolul Ploiești – SC Popești Leordeni 0-2 (0-1)
Marcatori: Anghilini (22), Luca (74)

FC Petrolul: Bolboașă – Antoche, Ichim, Olaru – Saim Tudor (69 Lambru), Chindriș, Cl. Tudor (cpt), Velisar (84 Țicu) – N. Popescu, Arnăutu (58 Ciocâlteu), Păun. Antrenor: Romulus Ciobanu.

SC Popești Leordeni: M. Cotolan – Anghel, Dumitru (cpt), Anghilini, Moldoveanu – Lalciu, N. Cotolan, Dinu, Zamfir (59 Mustață) – Dobre, Luca. Antrenor: Viorel Dinu.

Au arbitrat: Alexandru Dan Gornic (Arad) – Andrei Ciuciu (Pitești) și Cristian Daniel Pătrașcu (Craiova).

Observatori: Veress Lorant (Sfântu Gheorghe) și Aurel Ionescu (București).

Eliminări: Păun (63)/Cotolan (74).

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy