Take a fresh look at your lifestyle.

TEODAL PLANT, MAGAZINUL DE SĂNĂTATE (P)

Fie că ne găsiţi pe partea stângă a Halelor Centrale, între librăria Teora şi agenţia de turism Sirius, aripa din strada Vasile Milea, sau în interiorul Halelor Centrale la un stand specific, magazinele Teodal Plant vă aşteaptă cu o gamă variată de produse naturiste ale celor mai importante companii din acest domeniu.

partea stângă a Halelor Centrale, între librăria Teora şi agenţia de turism Sirius

Produse naturiste de top

La Teodal găsiţi game complete de tincturi sau extracte utile în tratarea diverselor afecţiuni, sau în susţinerea bunei funcţionări a organismului, uleiuri, cosmetice naturale, ceaiuri, suplimente alimentare sau siropuri. Ceea ce vă propunem este alternativa sănătoasă, bazată pe prevenţie, pe echilibrarea necesarului de vitamine, nutrienţi, antioxidanţi, pe care îi puteţi găsi într-o largă paletă de produse ce vor contribui la completarea dietei alimentare zilnice şi la un aport de sănătate.

Cei mai importanţi producători, garanţia calităţii

Printre produsele comercializate de Teodal Plant se numără cele ale unor firme importante, precum Hofigal, Dacia Plant, Fares, Farmaclass, Favisan, Gerovital, Q4, Parapharm, Steaua Divina, ce au în ofertă soluţii pentru orice afecţiune, dar şi mari producători externi ca Walmark. Provita Nutrition, Secom. 

Personal calificat şi cel mai bun raport calitate/preţ

Astfel, Teodal Plant vă oferă, la cele mai convenabile preţuri, remedii de o mare eficienţă terapeutică. Personalul calificat al Teodal Plant vă stă, de asemenea, la dispoziţie, cu sfaturi competente pentru a face cea mai bună alegere în funcţie de raportul calitate/preţ.  

Vă aşteptăm la Teodal Plant, sursa dumneavoastră de sănătate şi frumuseţe.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy