Take a fresh look at your lifestyle.

Publicitate gratuita// S.C. DESTEMANA PRODIMPEX S.R.L din  Ploiești s-a replofilat. Produce si vinde masti de protectie din bumbac

Intransigent a anuntat recent ca sprijina firmele romanesti care produc echipamente de protectie impotriva COVID-19, prin promovare gratuita a produselor, pe perioada pandemiei.

Numele meu este Ana Popa si reprezint un mic atelier de confectii din Ploiesti.
Am pornit de curand la drum cu 2 angajati, speranta in suflet si multa dragoste pentru ceea ce facem. Ne-am axat pe haine casual si de ocazie, gandite in speta pentru doamnele si domnisoarele pentru care industria modei nu prea prezinta optiuni: moda plus size.
Nu incurajam un stil de viata nesanatos dar consideram ca, oricare ne-ar fi masura hainelor, avem dreptul sa ne imbracam frumos, fara a ne simti judecate sau discriminate.
Cred ca nu sunt singura care a fost oprita la intrarea unui magazin pentru a mi se spune ca nu au haine pe masura mea.
Stiam ca nu va fi usor. Totusi, ca si restul omenirii, nu ne asteptam la lovitura primita datorita acestei epidemii cu numele de COVID-19. Multe firme se lupta sa ramana pe piata, printre care si noi. Am inceput sa confectionam masti din bumbac din 4 motive:
1. Ajuta – opresc sputa eliberata in aer atunci cand stranutam sau tusim deci ii protejeaza pe cei din jur. In plus, ne opresc din a ne atinge involuntar fata (degeaba purtam manusi daca punem mana pe carutul si produsele din supermarket, apoi la nas sau gura)
2. Sunt economice – pentru ca se pot steriliza si reutiliza de pana la 10 ori.
3. Donam aproape jumatate din produsele confectionate. Pentru un atelier atat de mic inseamna mult si ne bucuram ca putem ajuta, oferind din  putinul nostru celor aflati la nevoie.
4. Ne ofera posibilitatea de a ramane pe piata fara a face disponibilizari sau a cere bani de la stat ( nu stiu de unde vor scoate cei 75% din salarii pentru atatia oameni avand in vedere deficitul de buget existent inaintea acestei pandemii)
Nu stim ce va urma dupa ce criza va lua sfarsit. Depinde doar de noi daca vom lua aceasta incercare ca pe o oportunitate de a ne regandi prioritatile, a ne intari si a deveni mai buni si solidari.
Omenirea a trecut prin cumpene mai mari, a supravietuit si chiar a inflorit, asa ca, sa mergem tot inainte, cu zambetul pe buze si incredere in noi!
Multa sanatate tuturor!
PS: În cateva zile voi deschide si pagina de facebook pe numele RoMora Fashion
Popa Ana Maria,
Administrator S.C. DESTEMANA PRODIMPEX S.R.L,  Ploiești, Prahova
Tel 0723840043

APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy