Take a fresh look at your lifestyle.

Targ urban de carte in Mall Shopping Center!

Caravana BookLand ii asteapta pe toti iubitorii de carte si cultura de marti – 4 septembrie, pana duminica – 9 septembrie, la o intalnire cu cel mai prietenos targ de carte din Romania, in centrul comercial Mall Shopping Center din Ploiesti. Ploiestenii sunt asteptati cu un impresionant playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica si film, de la cele peste 70 de edituri participante.

„In zbuciumata viata cotidiana, a crea intamplari cu valoare de amintire reprezinta o dovada de inteligenta si imaginatie a creatorilor. Ne place sa credem ca intr-un an plin de incarcatura simbolurilor culturale adevarate si totodata dureroase in contemporan – anul cand il comemoram pe Caragiale, BookLand constituie un reper cultural de prima marime cu reverberatii adanci, insesizabile la prima vedere in viata culturala si nu numai, a oricarei comunitati”, spune Marius Mateescu, director general al Mall Shopping Center, Ploiesti.

Suna clopotelul, incepe scoala!

Pe langa cele mai noi aparitii editorial dar si titluri mai vechi, consecrate, BookLand vine in ajutorul parintilor cu o gama larga de rechizite si manuale scolare pentru ca bobocii, dar si elevii “cu experienta”, sa fie pregatiti de scoala cu tot ce trebuie. Ghiozdan, caiete, creioane, stilou, penar, abecedar sau manuale … iata doar cateva dintre instrumentele nelipsite unui elev de nota 10.

Daca ghiozdanul piciului tau nu este inca gata, grabeste-te si vino in Mall Shopping Center, unde BookLand te asteapta cu oferte irezistibile de sezon, la recuzita si carte scolara.

Te asteptam cu drag in Mall Shopping Center sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

 

Despre BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

 

Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy