Take a fresh look at your lifestyle.

Suspendare pe hartie// Simona Dolniceanu refuza sa inteleaga decizia instantei cu privire la suspendarea majorarii taxelor

Dupa cum stiti, Alianta pentru Drepturile Omului din Romania(A.D.O.R.) a castigat in instanta procesul cu primaria, pentru suspendarea HCL 4/2013 cu privire la majorarea taxelor si impozitelor cu 16%. Din informatiile pe care le avem la aceasta data, Serviciul Public de Finante Locale Ploiesti incalca decizia instantei si incaseaza taxele la nivelul anului 2013, desi ar trebui sa revina la cele din anul 2012. “De vreme ce s-a dispus suspendarea este normal ca SPFL sa tina cont de aceasta decizie a instantei si sa nu aplice majorarea. Daca primaria Ploiesti va castiga in instanta acest proces abia atunci se poate reveni la formula aplicata pentru anul 2013”, ne-a declarat Mihai Gabriela, loctiitorul purtatorului de cuvant al Tribunalului Prahova.

“Juristii nostri si ai primariei ne-a spus ca putem incasa taxele majorate conform HG 1309/2013. Ne vom conforma ulterior in cazul in care instanta va da o dizcie finala nefavorabila”, ne-a declarat Simona Dolniceanu, director SPFL Ploiesti.

Constatam ca Simona Dolniceanu este in eroare, adica nu pune in aplicare o decie a instantei si acest lucru o face direct raspunzatoare ulterior, pentru ca nu intentionam sa lasam lucrurile asa. Avem informatii ca se fac presiuni asupra unui judecator al instantei de contencios a Curtii de Apel pentru ca acest proces sa fie castigat de primarie. Daca acest lucru se va intampla, atunci Legea Transparentei Decizionale trebuie abrogata si vom merge la forurile europene pentru a cauta dreptatea.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy