Take a fresh look at your lifestyle.

Surpriza placuta// Badescu se gandeste sa micsoreze tariful la gigacalorie

Potrivit comunicatul de presa emis de primarie astazi, Iulian Badescu are intentia sa propuna Dalkia Termo Prahova o reducere a tarifului, incepand de anul viitor. Nu stim daca e o masura populista, avand in vedere ca se apropie alegerile europarlamentare, dar este binevenita. Mai mult, poate era bine la Badescu sa fii ascultat atunci cand ii spuneam ca majorarea tarifului cu 43 lei, care reprezenta pierderile furnizorului, nu este justificata, pentru ca este vorba de managementul propriu al Dalkia. E un semn bun, indiferent ca este o masura populista sau nu.
Iata comunicatul de presa:
Primarul municipiului Ploiesti, domnul Iulian Badescu, a discutat astazi cu reprezentantii Dalkia despre micsorarea tarifului la gigacalorie pentru ploiesteni la inceputul anului viitor.
Aceasta propunere de micsorare a tarifului va fi fundamentata  si comunicata public pe site-ul primariei si apoi supusa aprobarii in sedinta Consiliului Local.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy