Take a fresh look at your lifestyle.

Sunt mandru de primarul nostru. A reinventat apa calda, iar acum o cumparam la pret de gigacalorie

Ieri a avut loc sedinta de Consiliu Local in care Iulian Badescu a gresit flagrant fata de ploiesteni. Oricata intelegere am avea pentru faptul ca este la inceput si ca greselile sunt permise, faptul ca pretul gigacaloriei facturat la populatie s-a marit cu 43% reprezinta o lipsa de intelegere a problemelor sociale. O sa folosim cifre rotunde si o sa spunem ca vom plati din buzunar de la 160 de lei cat am achitat pana acum, 231 de lei pentru gigacalorie. Degeaba a cerut Gheorghe Sarbu, liderul de grup al PDL o majorare cu 12%, urechile primarului au ramas ferecate. Degeaba a spus Gheorghe Sarbu ca exista doua cerereri de dezbatare publica depuse de doua asociatii legal constituite, respectiv Alianta pentru Drepturile Omului din Romania si Grupul de Dialog Social si Civic din Romania pentru ca aceleasi urechi ale primarului nu auzeau nimic. Domnia sa avea o tinta de indeplinit, adica sa faca pe plac Dalkiei, pe carca ploiestenilor. Pe langa pretul pe care il platim noi din buzunar, primaria va suporta si o cheltuiala de 43 de lei cu TVA, care se presupune a fi pierderea DALIKIA in perioada 2011-2012. NU este justificata nicium aceasta pierdere si nici nu ma intereseaza pe mine ca si client pierderea DALIKIA, care tolereaza administratori gen Sanda Dragulea, Simona Baicoianu cu datorii de miliarde de lei si vor sa recupereze pierderile din bugetul local. Este inadmisibil modul in care primarului Iulian Badescu intelege sa respecte Legea transparentei decizionale  neorganizand dezbaterile publice cerute de A.D.O.R si G.D.S.C.R.. Este inadmisibil sa obligi bugetul local cu doua milioane de lei pentru pierderile DALIKIA. Si mai mult, este aproape ilegal sa spui ca pretul apei, pana la toamna, se va plati ca gigacalorie pentru ca onor contractul de concesiune prevede plata gigacaloriei. Asadar, primarul nostru drag a reinventat apa calda. Sa fie cu noroc si vedem noi cum om iesi din iarna.

Ca amuzament, va putem spune ca Sanda Dragulea, care este si consilier local a votat aceasta hotarare crezand ca voteaza pentru cei care stau la case si folosesc gazele pentru incalzirea imobilului. Ne-a relatat si noua discutia avuta cu aceasta persoana mare care habar n-are ce face in Consiliul Local.

Mai trebuie spus ca pentru acest proiect au votat toti cei 14 consilieri USL, s-au abtinut 3 de la PDL si au votat alti 10 de la PDL si PP DD. Dumnezeu cu mila la iarna!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy