Take a fresh look at your lifestyle.

Sprijin pentru pacientii dializati

Datorita faptului ca numeroase drumuri judetene sunt aproape impracticabile la aceasta ora, Autoritatea Sanitara Prahova a luat o decizie cat se poate de inteleapta in ceea ce-i priveste pe cetatenii cu grave afectiuni ale rinichilor.

Astfel, pacientii dializati, care pana mai ieri erau transportati casa-spital-casa, cu serviciul de Ambulanta, vor fi mentinuti in doua dintre centrele de specialitate, respectiv Spitalul de Urgenta Ploiesti si Clinica Nefroclinic, de pe strada Buna Vestire, pana la imbunatatirea vremii.

Cei in cauza (suferinzi de insuficienta renala cronica) trebuiau sa se prezinte la dializa o data sau de doua ori pe saptamana, dupa caz, singura modalitate (si nu una deloc usoara) de a scapa de aceasta povara fiind transplantul renal.

Totusi, cadrele medicale de la cele doua unitati spitalicesti mentionate se confrunta cu o problema, reprezentata de numarul mare de internati, atat pe sectia Interne, cat si pe cea de Nefrologie, numarul paturilor fiind limitat. Dar, cum si pana acum s-au gasit solutii in situatii de avarie, cu siguranta ca si acum treaba va putea fi dusa la bun sfarsit.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy