Take a fresh look at your lifestyle.

Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 12-18 decembrie

Săptămâna aceasta, Teatrul „Toma Caragiu” vă invită la spectacole dedicate celor mari și celor mici. Secția Dramă vă așteaptă să vă delectați cu o comedie spumoasă ce are în prim-plan căsătoria dintre o tânără ce provine dintr-o familie de greci din vecinătatea Atenei și un albanez. Secția Teatrul de Revistă Majestic aduce bună-dispoziție prin intermediul unui concert de colinde, iar spectacolele Teatrului de Animație îi vor purta pe micii spectatori în minunate lumi de basm.

Iarna spune povești  – vineri, 16 decembrie, și sâmbătă, 17 decembrie, ora 18:30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Nico, Daniela Răduică, Romeo Zaharia și George Capanu, acompaniați de Orchestra Majestic, vă vor purta în atmosfera sărbătorilor de iarnă, într-un spectacol-concert de colinde și cântece de Crăciun.

Cuscrii din Tirana – duminică, 18 decembrie, ora 18:30, sala Teatrului Toma Caragiu. Liza provine dintr-o familie de greci cu o situație financiară privilegiată și urmează să se întoarcă de la Londra însoțită de iubitul ei. Întreaga familie este entuziasmată de tânărul pe care îl considera un lord, dar curând vor descoperi că el nu este englez, ci albanez.

Noaptea magică – duminică, 18 decembrie, orele 10.30 și 12.00, sala Teatrului de Animație. Cei mici vor avea ocazia să afle povestea celor trei oameni de zăpadă care descoperă importanța prieteniei, în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

Vă așteptăm cu drag la teatru! Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy