Take a fresh look at your lifestyle.

Socoleanu nu mai e director la RAR, din cauza Gratielei Gavrilescu? Vax, A.D.O.R. spune asta de trei luni

Traim intr-o tara condusa de tampiti. De mai bine de trei luni semnalez starea de incompatibilitate a consilierului local PP DD, Radu Socoleanu, pus in functia de director/sef reprezentanta al Registrului Auto Roman, filiala Prahova.  Dupa ultimele informatii, aparute in observatorulph.ro, care a uitat sa mentioneze actiunile A.D.O.R, Socoleanu a fost destituit. Cauza nu a fost, asa cum era normal, asa cum Alianta pentru Drepturile  Omului din Romania a semnalat de atata timp institutiilor statului, ci pentru ca si-ar fi bagat coada Gratiela Gavrilescu, contracandidatul lui Socoleanu pe Colegiul 3 la Deputati. Spun colegii de la observatorulph.ro ca madam Gavrilescu ar fi vorbit cu ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, coleg de partid cu domnia sa, iar Socoleanu a fost „lichidat”. Nu am nicio satisfactie, mi-as fi dorit ca institutiile statului, respectiv Agentia Nationala pentru Integritate, secretariatul primariei Ploiesti, Prefectura Prahova sa nu fi musamalizat acest caz clar de incompatibilitate si sa fi luat masurile care se impuneau. Oricum, A.D.O.R. a chemat in instanta, in contencios pe Oana Iacob, careia i-am semnalat acest caz, pentru ca instanta sa se pronunte pe aceasta speta, in vederea crearii unui  precedent. Asteptam in continuare raspunsul nesimtitilor alora de la A.N.I., care se vaita de volumul mare de munca, in loc sa actioneze in consecinta pentru a depista scursurile care profita de pozitia politica pentru a-si negocia functiile publice.
Daca deputatul Gratiela Gavrielscu a recurs la aceasta metoda doar pentru a lovi intr-un contracandidat, in loc sa sprijine demersul legal al A.D.O.R, consideram ca este un abuz care ridica mari semne de intrebare asupra functionarii statutului de drept in Romania. Iar Ovidiu Silaghi este o gluma de ministru, care pleaca urechea la cine ii baga limba mai adanc. In cazul in care demrsurile A.D.O.R. au ajuns pe masa minsitrului, ne cerem scuze anticipat, atat fata de Gavrilescu cat si fata de Silaghi. Ne indoim, totusi, ca ar fi sprijinit demersul nostru, pentru ca, altfel, ne-ar fi contactat.
 

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy