Take a fresh look at your lifestyle.

Simona Dolniceanu ameninta functionarii din subordine ca-i da afara, daca nu ii “ajuta”pe Eparu si Mitu la parlamentare

S-a umflat tarata in Simona Dolniceanu, directorul Directiei Finantelor Publice Locale, care dupa ce a profitat la maxim de avantajele oferite de PD-L, prin functii la varf, s-a intors, prin aprilie la prima iubire. Sa n-o certati ca a intarziat atat, dar era nevoie de ea acolo, ca sa “lucreze” pentru Iulian Badescu, fostul ei coleg de liceu. Cica el ar fi fost chiar… primul coleg, dar fiecare cu viata lui. Asta ar fi ultima problema a functionarilor de la Finantele locale, pentru ca, de cand i-a venit culoarea in obraji, odata cu instalarea ca primar a lui Badescu si, mai ales, in perspectiva parlamentarelor Simonica tuna si fulgera la angajati, amenintandu-i ca-i da afara pe toti, daca nu ii sustin pe Ion Eparu si pe Augustin Mitu, candidatii USL la alegerile din 9 decembrie.

Intrebare: Simona Dolniceanu cumva ti-ai cumparat institutia statului, care se numeste Directia Finantelor Publice Locale sau doar ai impresii de mare patroana, in cap?

Ca sa o aducem cu picioarele pe pamant ii transmitem ca suntem cu ochii pe ea si pe el. Nu pe Badescu, pentru ca el ocupa un loc aparte in “sufletul” nostru. Suntem cu ochii pe managerul de la Spitalul de Infectioase, Catalin Visan, cu 10 ani mai tanar decat mondena Dolniceanu si care are o buba si o coaja pe cap. Buba ar fi ca, din informatiile noastre, desi se prezinta ca medic, ar cam fi uitat sa-si ia licenta, iar coaja e ca a fost coleg cu Andrei Sava. Cum care Sava? Ala mic, cu alunita pe nas, de respira greu, in ceafa lui George Stanciu, caruia i-a luat locul la deputatie.

Cu acestea fiind zise, fac, ca de obicei, apel la decenta ( daca ea exista) celor care se invart in politica, la Simona Dolniceanu in acest caz, ca sa nu stam pe capul ei pana cedeaza si pleaca din functie. Ar fi bine sa nu ne mai ajunga la ureche doamna Simona amenintarile la adresa salariatilor, ca stricam caruta si oricat de puternica v-ati crede si oricat spate ati avea, va vom arata in toata splendoarea asa-zisele calitati de manager. Si mai e ceva. Ganditi-va ca functia pe care o ocupati acum si de care cam abuzati se poate termina intr-o zi si va treziti, intamplator, pe strada, fata in fata cu unul pe care acum il amenintati si va da un flit in ochi si un sut in cur, de nu va vedeti!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy