Take a fresh look at your lifestyle.

Si totusi se poate

Intr-o zi deosebita la 100 de ani de la marea unire Petrolul a jucat la Ghermanesti cu Sportul Snagov un meci cu  mare „greutate” atat prin prisma pozitiei celor doua in clasament, cat si a ultimelor evenimente din tabara lupilor.
Pe un teren impropriu unui meci de buna calitate, Petrolul a castigat cu scorul de 1-0 prin golul lui Şaim din minutul 7.
Ce merita mentionat referitor la joc este atitudinea total schimbata a jucatorilor petrolisti fata de meciul de la Clinceni.
Cu o dorinta vadita de victorie, dar si cu o risipa de energie vadita, lupii galbeni au facut un cadou frumos celor aproximativ 300 de fani prezenti la meci.
Pentru ca tot am pomenit de fani acestia au asigurat un spectacol superb in tribuna sarbatorind prin cantece mesaje si steaguri ziua nationala.

Dupa aceasta victorie asteptam ultimul meci din acest an in compania celor de la Balotesti si speram intr-o noua victorie.

Sportul Snagov – FC Petrolul Ploieşti 0-1 (0-1)
Marcator: Saim Tudor (7).
Sportul: Iacob – Vlădoiu, Lică, Fl. Ilie, Oanea (68 Borţoneanu) – Gâţ, Bărbulescu (cpt) (85 Tazouri), L. Ion (74 Buia), Hlistei – Huiban, Ioniţă. Antrenor: Laszlo Balint.
Petrolul: Bolboaşă – Olaru, Plămadă, Cazan, Ţigănaşu – Cruceru (60 Antoche), Ghinga – Saim Tudor, Marinescu (cpt), Grecu (89 Ţicu) – Herea. Antrenor: Mugurel Cornăţeanu.
Au arbitrat: Ionuţ Coza (Cernica-Ilfov) – Alexandru Vodă (Alba Iulia) şi George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel).
Arbitru de rezervă: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova).
Observatori: Gheorghe Moise (Bucureşti) şi Cătălin Barbu (Piteşti).

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy