Take a fresh look at your lifestyle.

SGU tunde iarba din cimitire

SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti SRL aduce la cunoştinţa concesionarilor că a demarat acţiuni de îndepărtare a vegetaţiei din jurul mormintelor neîngrijite din incinta cimitirelor administrate, vegetaţie care s-a dezvoltat în exces din cauza precipitaţiilor abundente din ultima perioadă.

Astfel, pentru a veni în sprijinul concesionarilor, asigurându-le accesul în condiţii civilizate către locurile de veci, mai multe echipe din cadrul departamentului pază derulează, voluntar, lucrările de întreţinere menţionate mai sus.

  Echipele sunt alcătuite din 20 de angajaţi (în total), lucrările derulându-se cu precădere în Cimitirul Bolovani, pe parcursul a trei zile (2-4 iulie a.c.). De asemenea, aceste lucrări au ca scop eficientizarea activităţii de supraveghere a obiectivelor prin sporirea vizibilităţii în incinta acestora, cantitatea de vegetaţie îndepărtată până în acest moment fiind de aprox. 30 tone.

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy